Oamenii de știință posibil să fi dezlegat unul dintre cele mai mari mistere ale științei – cum a început viața pe Pământ – potrivit The Independent. În urma studiului unui meteorit găsit în Antarctica, aceștia au găsit noi dovezi concrete că „materialul de construcție” care a făcut planeta noastră locuibilă a fost adus din spațiu.

Ateismul și satanismul merg mână în mână

Ateismul și satanismul merg mână în mână

S-a descoperit că particulele de meteorit prelevate pentru a fi analizate, emit amoniac, o componentă cheie a primelor molecule autoreplicatoare pe care s-a bazat apoi ADN-ul, atunci când sunt supuse la presiuni și temperaturi ridicate.

Amoniacul emis de meteoriți ar fi putut fi sursa de azot, potrivit șefei studiului, Sandra Pizzarello, profesor la Universitatea din Arizona.

„Experimentele au mai arătat: azotul conținut în amoniacul emis de meteoriți este compus din izotopi neobișnuiți. Acest lucru sugerează originea sa extraterestră”, scrie publicația citată de InoPressa.

Oamenii de știință spun că Pământul a fost „bombardat” în mod activ din spațiu în „prima sa tinerețe” – asteroizi și meteoriți au plouat asupra sa. Este posibil ca acestea să fi transportat pe planetă „cărămizile” care lipseau pentru nașterea primei vieți primitive, relatează BBC.

Cu toate acestea, această poveste pseudo-științifică nu reușește să răspundă la întrebarea: de unde au apărut Pământul însuși, asteroizii și meteoriții, care au deținut și „cărămizile” pentru originea primei vieți? Iar răspunzând la aceste întrebări, din nou, nu se poate ca să ocoleşti un careva Creator. Este adevărat că oamenilor de știință fără Dumnezeu le este rușine să creadă în Dumnezeu. De aceea, ei prezintă acum extratereștrii ca fiind creatorii vieții pe Pământ, ceea ce, în esență, este o nouă religie pseudoștiințifică, cu o nouă versiune a originii vieții pe Pământ și un nou obiect de cult – extratereștrii. Se transformă ateismul într-un nou cult idolatru?