Selectați pagina

Atac comis de un refugiat musulman în Franța: Nouă victime din cauza că „nu citeau Coranul”!

Atac comis de un refugiat musulman în Franța: Nouă victime din cauza că „nu citeau Coranul”!

Un tânăr de 19 ani a fost ucis, iar alte opt persoane au fost rănite într-o agresiune islamistă comisă sâmbătă în Villeurbanne, în apropiere de orașul Lyon. Atacatorul, oprit din furia sa oarbă de mai mulți trecători, este un solicitant de azil afgan, care a lovit cu cuțitul și cu o țepușă pentru rotisor la întâmplare. Un nou semnal de alarmă pentru Franța, care pare neputincioasă în fața migrației, relatează Active News

„Nu citesc Coranul!” Acesta ar fi fost motivul „lupului singuratic” care a făcut nouă vicitme. Dimensiunea religioasă a atacului au dat-o jurnaliștii de la „Le Progrès”, citând martori ai agresiunii.

Conform presei franceze, ar fi vorba de doi atacatori. Unul dintre cei doi a fost arestat, iar celălalt este căutat, a anunțat prefectura din Lyon, fără alte detalii. Atacul a fost comis în jurul orei locale 16:30 (14:30 GMT) în apropierea unei stații de metrou din Villeurbanne, o suburbie a orașului Lyon. Un reporter al AFP a relatat de la fața locului că a văzut un corp ambalat într-un sac mortuar și urcat într-o ambulanță, urme de sânge pe jos și un perimetru de securitate format de poliție.

Autoritățile au dezmințit ulterior existența celui de-al doilea atacator.

Este vorba de o nouă agresiune comisă de un așa numit „lup singuratic”, de un imigrant radicalizat, care „a atacat la întâmplare oameni care așteptau autobuzul”, a declarat primarul din Lyon și fost ministru de Interne, Gérard Collomb, care a condamnat atacul sângeros.

La sfârșitul lunii mai, un algerian care jurase loialitate loialitatea Statului Islamic, a plasat o bombă artizanală în fața unei brutării din Lyon.

Sursa: http://www.leprogres.fr/rhone-69-edition-villeurbanne-et-caluire/2019/08/31/villeurbanne-six-blesses-lors-d-une-agression-au-couteau-a-la-station-laurent-bonnevay

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке