Selectați pagina

Arhiepiscopul grec al Americii e un apostat! Speră că Ramadanul va uni oamenii. Cum rămîne cu Hristos?

Arhiepiscopul grec al Americii e un apostat! Speră că Ramadanul va uni oamenii. Cum rămîne cu Hristos?

În prezent națiunile și popoarele au nevoie de solidaritate globală, iar luna sfântă pentru musulmani ar putea fi de ajutor, consideră ierarhul Constantinopolului.

La 24 aprilie 2020, odată cu începutul postului musulman, capul Arhiepiscopiei elene a Patriarhiei Constantinopolului din America, Arhiepiscopul Elpidofor (Lambriniadis) și-a exprimat dorința ca perioada Ramadanului să unească diferite popoare și națiuni în jurul sensului vieții și al speranţei pentru viaţa veşnică. Ierarhul Fanarului a scris despre acest lucru pe pagina sa de Twitter.

“Acum, când avem nevoie de solidaritate globală, doresc ca Ramadanul să contribuie la unirea popoarelor și a națiunilor în jurul sensului vieții, al speranţei pentru viaţa veşnică, în vederea răspândirii păcii și a bunei voințe pe pământ și, astfel, împreună vom depăși această pandemie globală”,  se menționează în mesajul ierarhului.

Nu, nu, ați auzit bine, nu Hristos, ci Ramadanul“, a comentat publicația bloggerul ortodox Alexandr Voznesenski, care a postat screen-shot-ul mesajului pe pagina sa de Facebook.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=520060778682343&set=a.108813403140418&type=3&theater

Amintim că odată cu izbucnirea epidemiei de coronavirus, Primatul Patriarhiei Constantinopolului Patriarhul Bartolomeu a dispus să fie suspendate slujbele în toate bisericile din cauza coronavirusului, şi a declarat că asemenea măsuri nu sunt decizii împotriva Bisericii și “nu influenţează credința”.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *