Îi rugăm pe colegii din media, care doresc să preia acest material pentru publicare, să introducă pe site-urile lor în mod obligatoriu acest comentariu introductiv, care indică exclusivitatea asupra acestor informaţii (a textului în limba română, plus a clipurilor video, care au avut nevoie de timp îndelungat pentru a fi adunate).

Notă: Dragi fraţi şi surori întru Hristos! Periodic ne străduim să publicăm materiale legate de OZN şi aşa-numiţii „etratereştri”. Şi de fiecare dată convingem cititorii de faptul că extratereştrii de fapt sunt în esenţă demoni.

Despre acest lucru ne-a avertizat şi sf. stareţ Gavriil (Urgebadze): „Diavolul are 666 de capcane. În timpul lui antihrist, oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare capcană a diavolului. Omenirea va cere ajutor extratereştrilor, neştiind că aceştia în esenţă sunt demoni”.

Pe 5 noiembrie 2019, un locuitor al uneia din ţările Americii Latine, Pedro Ramirez, filmînd un apus de soare, a înregistrat două obiecte uriaşe necunoscute, care se apropiau de soare:

Două zile mai tîrziu, pe 7 noiembrie 2019, Scott C. Waring, care se afla în Taiwan, urmărind telemetria de la Staţia Spaţială Internaţională, a văzut o privelişte la fel de ciudată: trei obiecte mari simultant, foarte asemănătoare între ele prin dimensiuni:

Şi în timp ce mulţi încearcă să ne convingă ce sunt aceste fenomene şi obiecte, acestea continue să apară şi să apară:

Alaska, 5 noiembrie:

Florida, 7 noiembrie:

Berlin, 8 noiembrie:

Florida 6 noiembrie:

SUA, Kentucky, 5 noiembrie:

Alte zone noi unde au apărut astfel de fenomene:

Istanbul, 3 noiembrie:

Mexic, 9 noiembrie:

Undeva în America Latină, la începutul lunii noiembrie:

Canada:

Chile, 5 noiembrie:

Polonia, 4 noiembrie:

Rusia, 5 noiembrie:

Iran, 8 noiembrie:

Columbia, 5 noiembrie: