Selectați pagina

Arabia Saudita NU a primit nici un confrate REFUGIAT musulman, si nici nu da semne ca va primi!

Arabia Saudita NU a primit nici un confrate REFUGIAT musulman, si nici nu da semne ca va primi!

Sa fim umanitari: Arabia Saudita a primit zero refugiati desi dispune de peste 100.000 de corturi cu aer conditionat care pot gazdui pana la 3 milioane de persoane.

Arabia Saudita a primit zero refugiati desi dispune de peste 100.000 de corturi cu aer conditionat care pot gazdui pana la 3 milioane de persoane . In timp ce tarile europene sunt sunt apostrofate datorita incapacitatii lor de a mai primi refugiati.

Tabara de corturi de ultima generatie se intimde pe 20 de km patrati in jurul orasului Mina si este folosita doar 5 zile pe an in timpul pelerinajului.

Un cort masoara 8 metri pe 8 metri sunt dotate cu baia si bucatarie , aer conditionat si au fost construite de guvernu saudit in 1990 , iar in 1997 au fost imbunatatite prin ignifugare

Arabia Saudita insa nu a primit nici un confrate refugiat musulman si nici nu da semne ca va primi .

In schimb Arabia Saudita s-a oferit sa construiasca 200 de moschei in Germania pt refugiatii musulmani ajunsi in Germania.

Oare mai bine sa se chinuie printre necredinciosi sau altul e scopul?

Sursa: http://www.thinkinghumanity.com/2015/12/saudi-arabia-has-enough-tents-with-ac-to-house-3-million-people-yet-has-taken-in-zero-refugees.html

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.