Selectați pagina

Aplicarea semnului fiarei. Experiment cu datele biometrice a unui ATM. VIDEO

Aplicarea semnului fiarei. Experiment cu datele biometrice a unui ATM. VIDEO

Notă: Dragi fraţi şi surori întru Hristos! Mulţi se îndoiesc despre faptul că trăim vremuri apocaliptice, cînd semnul fiarei deja se aplică. Iar acest lucru va duce la pierderea mîntuirii multor oameni, chiar din rîndul ortodocsilor.

În clip se arată un experiment, cu o videocameră cumpărată acum aproximativ 20 ani în urmă, specificul căreia e că poate filma noaptea. Cu o altă cameră se va filma ecranul primei videocamere.

Pentru început se testează raza infraroșe a unei telecomenzi simple, ca mai apoi să se treacă la filmarea unui bancomat (ATM) al unei bănci din Rusia, pentru a arăta că la extragerea banilor folosind datele biometrice, se foloseşte nişte raze laser (sau unde infraroșii) pentru a identifica deţinătorul cardului bancar.

Iphone-urile au deja implementată o tehnologie de scanare a feţei prin o mulţime de unde infraroșe care aplică pe faţa umană o plasă invizibilă formată dintr-o multitudine de puncte.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Urmăritori / Pingbacks

  1. Card (drac)… laser… biometrie… control total… iad. Cam atât. Ortodoxul spune NU! | - […] Aplicarea semnului fiarei. Experiment cu datele biometrice a unui ATM. VIDEO […]

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii