Selectați pagina

Apelul lui Eduard Hodos către Donbas

Apelul lui Eduard Hodos către Donbas

Eduard HodosEduard Hodos: “Fericirea evreiască se bazează pe vărsarea sîngelui ucrainean”. Apelul lui Eduard Hodos către Donbas. Cine este acea a treia forță care a împins și continuă să împingă la luptă poporul ucrainean? Ce scopuri reale se urmăresc? Principiul “divide et impera”, iar la mijloc e vărsarea de sânge Aceasta este un război religios, Ortodoxia îi incomodează pe ei…

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=O5bYRKcBVAk[/youtube]

Tradus pentru APĂRĂTORUL, de pe http://dsnmp.ru/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

 1. Fonar

  Nemaipomenit. Acest fost ravin, in prezent un ortodox rivnitor, aduce argumente forte. Deci militarii de ambele parti recunosc ca se impusca din directii neclare, din partea a unei a treia forte. Chiar daca ei ar vrea sa incheie razboiul, acesta e provocat de o forta necunoscuta iarasi si iarasi.
  Desigur, noi stim aceste lucruri, cel putin le intuim, insa sa se fi dizmiticit si conducerea armata, e ceva important.
  Dar ca oricum evreii nu vor lasa in pace Ucraina, si pentru ca vor coganat si pentru ca ei lupta bine cu fratii lor. Ortodox pe ortodox!
  Altfel nici nu ar cistiga, ortodocsii ar fi de neinvins…
  Doamne, milostiveste-te!

  Răspuns
 2. Ecaterina

  Nu poți scăpa de războaie cât ai în cârca ta jugul jidovesc. Dacă popoarele (printre care și cel românesc) s-ar scutura de această căpușă ar fi numai pace în lume. O știm toți din lumea aceasta. Doar rușii au spus-o clar: „Moscova nu crede în lacrimi”. Știu ei prea bine de ce. Au venit jidovii în casa lor Rusia, cu nădragii rupți în fund, cerând milă și un loc de dormit. Apoi, precum țiganii, și-au adus și neamurile lor mai înstărite, incepând să facă cămătărie și excrocherii de tot felul, înșelând populația nativă. Nu le-a trebuit mult să înceapă să facă și crime, să le ia pământul, să le siluiască femeile și multe alte nenorociri. Cazacii au fost primii care i-au fugărit până dincolo de hotarele lor, iar pe mulți ucigându-i fără milă și pe bună dreptate. Dar, peste zeci de ani, rușii i-au reprimit, cu sau fără știință. De ce? Pentru că jidovii își schimbă numele lor jidovești cu cele din zonele în care vor să se stabilească, pentru a înșela poporul local nativ, dându-se ceea ce nu sunt și împerechindu-se cu femeile locale.
  Aceasta este povestea adevărată a expresiei „Moscova nu crede în lacrimi”, poveste ce am primit-o de la o khazară din Rusia, trecută la ortodoxie și care – la fel ca mulți alti jidovi stabiliți în România și-a luat nume românesc. Povestea mi-a relatat-o după vizionarea impreună a filmului rusesc „Moscova nu crede în lacrimi”, film care nu redă povestea reală a acestei expresii. Binînțeles, filmul a fost făcut de jidovi, pentru a ascunde această istorie. Nici în ziua de azi jidovii nu sunt bineprimiți de populația nativă, nici în Rusia și nicăieri altundeva în lume – existând în orice moment riscul izbucnirii unor conflicte majore. Rușii de rând, nativii, știu că sunt conduși de jidovi.
  Sper „apărătorul md” că nu îmi veți cenzura acest comentariu. Redă doar o istorie adevărată, care trebuie spusă. Eu oricum o voi transmite in continuare verbal, cât timp mai am suflare în mine. Așa să-mi ajute Dumnezeu.

  Doamne ajută.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.