Selectați pagina

Semnele vremurilor? Apa se înroşeşte precum sîngele…

Semnele vremurilor? Apa se înroşeşte precum sîngele…

”Și am auzit glas mare, din templu, zicând celor șapte îngeri: Duceţi-vă și vărsaţi pe pământ cele șapte cupe ale mâniei lui Dumnezeu. Și al doilea înger a vărsat cupa lui în mare, și marea s-a prefăcut în sânge ca de mort, și orice suflare de viaţă a murit, din cele ce sunt în mare. Iar cel de al treilea a vărsat cupa lui în râuri și în izvoarele apelor și s-au prefăcut în sânge.” Apocalipsa, cap. 16, 2-4

În multe ţări ale lumii apa se alterează, dispare pe alocuri sau se înroșește precum sîngele. Acest fenomen se observă în Texas, SUA, Antarctica, Australia, Irac, China, Rusia (marea neagră). Se topesc gheţari din

care curge apă de culoare roșie, iar rîurile își colorează apele chiar din izvoare. Potrivit autorităţilor, acest efect este cauzat de bacterii sulfuroase primitive numite “Chromatiaceae”, o specie de microorganisme care oxidează compușii minerali cu sulf și care trăiește în apă lipsită de oxigen. În mass-media nu se vorbește nimic despre aceste nenorociri, pentru a nu speria lumea.

Să ne trezim! A rămas puţin timp! Să ne pocăim, să mergem la Biserică, să ne mărturisim și să ne împărtășim cît mai este posibil!

Să ne ajute Dumnezeu!

MAREA ROŞIE din Australia: Fenomenul neobişnuit care a făcut ca apa să aibă culoarea SÂNGELUI

Conform mediafax.ro, un fenomen biologic neobişnuit a transformat apa unei mări din Australia, care a căpătat o nuanţă de roşu aprins după ce diverse alge rare au înflorit în adâncuri, plaja fiind închisă din cauza temerilor în privinţa efectului acestora asupra sănătăţii.

Un fenomen biologic neobişnuit a transformat apa unei mări din Australia, care a căpătat o nuanţă de roşu aprins după ce diverse alge rare au înflorit în adâncuri, plaja fiind închisă din cauza temerilor în privinţa efectului acestora asupra sănătăţii.
Bondi Beach s-a numărat printre cele mai populare plaje din Sydney, Australia şi din împrejurimi, dar a trebuit să fie închisă din cauza înfloririi în masă a unor alge, fenomen care a transformat apa mării într-o scenă ce pare desprinsă dintr-un film din cunoscuta serie de groază “Fălci”.
“Are un anumit miros de peşte”, a spus salvamarul local Bruce Hopkins, care a comparat apa mării cu “un înveliş de ulei colorat ca sosul de roşii.”

Departamentul de studiu al Apei din New South Wales a efectuat o serie de teste pentru a descoperi ce anume a cauzat fenomenul înfloririi. Una dintre teorii este bazată pe creşterea apelor mai reci bogate în nutrienţi.
În timp ce se presupune că efectele algelor au dus la dispariţia peştilor în cantitiăţi mari, algele roşii ar putea fi periculoase şi pentru unii oameni care intră în contact cu ele, a spus un purtător de cuvânt al consiliului local.

“Există anumite riscuri pentru sănătatea oamenilor, fiind vorba inclusiv de erupţii ale pielii şi iritaţii ale ochilor, iar din acest motiv plaja va rămâne închisă până când algele se vor risipi”, a spus acesta.

Algele au dezamăgit deja mii de turişti care se îndreptaseră spre coastă ca să se răcorească. Turiştii şi locuitorii din zonă speră că algele vor dispărea până în weekend, când temperaturile sunt aşteptate să ajungă la 40 de grade Celsius.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. marele Păcătos

    Sfântul Îngeraş Otroc Veaceslav zicea despre aceasta în filmele Русский Ангел!

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii