Selectați pagina

Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Poceaev va fi adusă la Mănăstirea “Naşterea Maicii Domnului” din Răciula

Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Poceaev va fi adusă la Mănăstirea “Naşterea Maicii Domnului” din Răciula

Bucură-Te, Lauda Poceaevului, nădejdea şi mângâierea a toată lumea!

ANUNŢ

Iubiţi fraţi şi surori întru Hristos!

Cu bucurie vă aducem la cunoştinţă că pe

15-19 decembrie a.c.

la Mănăstirea “Naşterea Maicii Domnului” din Răciula

se va afla spre închinare

Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Poceaev.

În acest răstimp în faţa chipului făcător de minuni al Preasfintei Născătoare de Dumnezeu se va săvârşi o continuă stare de rugăciune, având drept scop pocăinţa pentru nenumăratele noastre păcate şi fărădelegi.

În ultimul timp, fiind noi, slăbiți în credinţă şi lipsiți de trăire duhovnicească, ne confruntăm cu multe probleme. Astfel, se adoptă diverse legi care urmăresc distrugerea neamului ortodox, ţintind în sufletul nostru şi sortindu-ne sărăciei.

Legalizarea homosexualităţii, ameninţarea anulării paşapoartelor sovietice, vaccinarea obligatorie a nou-născuţilor, resricţionarea dreptului de procurare liberă a medicamentelor, crearea dosarelor electronice, impunerea acceptării colectării automatizate a datelor personale, favorizarea invaziei sectelor şi a diverselor curente religioase cu caracter destructiv, depravarea tineretului prin introducerea obiectelor de educaţie sexuală în grădiniţe şi şcoli, favorizarea răspândirii islamului ş.a. sunt doar o parte dintre problemele cu care ne confruntăm zilnic.

Noi, creştinii, pe care ne dor aceste fenomene anticreştine răsădite pe pământul nostru, nu o dată ne-am adunat în stări de rugăciune, pichetând parlamentul, guvernul, preşedinţia.

De această dată însă, cu ocazia sosirii marii sfinţenii de la Poceav, a Icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului, ne propunem să venim să îngenuchem în faţa Ei, cu rugăciuni către Dumnezeu şi Preasfânta Sa Maică.

Este o binecuvântare cerească şi un prilej binevenit pentru toţi cei care se confruntă cu imposibilitatea (din lipsă de documente) de a trece hotarele ţării, pentru cei care sunt îngrijoraţi de atacurile vehemente la identitatea noastră ortodoxă să ne aflăm la rugăciune neîncetată în aceste zile (15-19 decembrie) la mănăstirea Răciula.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

4 Comentarii

 1. Igor

  Slava întru cei de sus
  și pre pămînt pace
  întru oameni bunăînvoire.
  Slava Ție Dumnezeul Nostru,Slava Ție!

  Răspuns
 2. Eleonora

  O mare bucurie si binecuvintare pentru Tara noastra multpatimitoare!

  Răspuns
 3. Mihail

  Să dea Bunul Dumnezeu să fim uniţi în duhul adevărului dreptei credinţe cu frăţimea Poceaevului, care cât de cât mai ţine stindardul mărturisirii lui Hristos în sus. Maica Domnului, fii ocrotitoarea noastră pururea!

  Răspuns
 4. Sergiu

  Slava Tie Doamne!!! Mare bucurie pe pamantul Moldovei!

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.