Selectați pagina

Anunţ! Marşul pentru viaţă şi familia tradiţională

Anunţ! Marşul pentru viaţă şi familia tradiţională

Episcopia de Ungheni şi Nisporeni, permanent s-a manifestat pozitiv în susţinerea şi promovarea familiilor compuse din Tată, Mamă și Copii, promovarea şi susţinerea moral-socială a copiilor în familii, a fost întotdeauna împotriva omuciderii, incluzând aici avorturile.

MArs pentru viata si familia traditionala

Vă îndemnăm părintește pe toți care nu sânteți indiferenți și dorim să apărăm valorile străbune, să ne consolidăm în această zi, participând activ la această manifestare a dorinței de a prețui viața.

În acest context Episcopia de Ungheni şi Nisporeni, în persoana Preasfințitului PETRU,  în ziua de Duminică, 13 SEPTEMBRIE, 2015, organizează:

– ORA 14.00 ,,MARŞUL PENTRU VIAŢĂ ŞI FAMILIA TRADIŢIONALĂ” va demara în oraşul Ungheni. Pornirea de la începutul străzii Naţională, la intrarea în oraşul Ungheni, din direcţia Chişinău, pînă la Casa de Cultură or. Ungheni.

CONFERINȚĂ ȘI ANALIZĂ A SITUAȚIEI PE CARE O AVEM VIZAVI DE AVORT ȘI FAMILIA TRADIȚIONALĂ

– Casa de Cultură, or. Ungheni – Dr.  Vasile Astărăstoae „Procreare între libertate și responsabilitate”.

Avem datorie sfântă să promovăm viața, valorile tradiționale străbune, creștin-ortodoxe. Noi, creștinii, avem răspundere în fața Dreptului Judecător pentru viitorul copiilor noștri. E timpul să ne apărăm credința participând la această activitate.

Vă așteptăm să ne promovăm credința creștină și să stăm statornic promovând valorile moral ortodoxe

episcopul Petru

+PETRU

Episcop de Ungheni și Nisporeni

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.