Selectați pagina

Anunţ. Intilnire la Raciula pe data 28 iunie 2014. Din septembrie fără paşaport sovietic. Ce alegem?

Anunţ. Intilnire la Raciula pe data 28 iunie 2014. Din septembrie fără paşaport sovietic. Ce alegem?

dictatura biometricaDupă cum am anunțat de mai multe ori, începând cu septembrie curent, nu vor mai fi valabile pașapoartele sovietice, modelul anului 1974. Mulți din deținătorii acestora şi-au perfectat buletine de identitate provizorii fără IDNP din motive religioase. Cu toate acestea, mulți creștini refuză perfectarea acestor acte. Deci, apare întrebarea: ce facem? Care sunt drepturile ce le obținem prin perfectarea unei procuri generale? Știm oare că putem primi pensia doar 6 luni în baza acesteia? Ce este certificatul de constatare a personalității, perfectat la notariat? Ce drepturi avem în baza acestuia? Acestea şi alte întrebări vor fi discutate în cadrul unei întâlniri la Mănăstirea Răciula, raionul Călărași, sâmbătă, 28 iunie, începând cu orele 12.00. La întâlnire vor participa jurişti şi notari, iar în final va fi posibilă perfectarea notarială a acestor acte juridice.

Mai jos publicăm conţinutul textual al unui certificat-model de constatare a persoanei (тожество личности):

Republica Moldova

Notarul public Andrei Bloşenco

Sediul biroului: mun. Chişinău, str. Academiei 12

CERTIFICAT

Douăzeci şi unu septembrie, anul două mii paisprezece.

 Eu, notar public Andrei Bloşenco, certific faptul că persoana înfăţişată în fotografia anexată la prezentul certificat este identică cu cetățeanul Guţu Elisaveta, născută la 14. 11. 2000, identificată prin certificat seria CJA nr. 234891 eliberat la 10. 10. 2013, domiciliată în satul Prepeliţa, raionul Străşeni, Republica Moldova, care a prezentat fotografia.

Identitatea cetăţeanului Guţu Elisaveta a fost stabilită.

S-a înregistrat cu nr. ___

S-a încasat taxa de stat ____ lei.

S-a perceput plata pentru serviciul notarial ____ lei.

Notar public

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

6 Comentarii

 1. irina

  21 iunie?????sau iulie ati vrut sa scrieti!!!!!
  va rugam din suflet sa concretizati!!!!!

  Răspuns
  • izestrea

   Am corectat, deci întîlnirea o să se petreacă pe data de 28 iunie 2014.

 2. veaceslav gheorghici(slava)

  da cum se poate de ajuns? este rutiera incolo ceva? din capitala , sap si inapoi o sa trebuiasca, rog raspundeti daca stie cineva, multumtesc din start

  Răspuns
  • izestrea

   Veaceslav, rutiera catre Raciula o poti lua de la piata centrala. Daca ceva poti sa ramii seara la vecernie, sa innoptezi in una din casute, si sa vii la oras a doua zi.

  • Elena

   De la autogara centrala din Chisinau, cu o periodicitate de aproape o ora, merg rutiere spre Calarasi. De acolo aveti 10 km pina la manastire. Va costa 10 lei la un taxi ce poate fi luat de linga autogara sa ajungeti la manastire. Simbata seara ati putea sa fi+ti cazati dupa vecernie la una din casutele maicutelor.Sunt foarte binevoitoare si ospitaliere. Iar duminica reveniti inapoi la Chisinau, imediat dupa slujba, cu ruta directa din Raciula. Eu asa fac, daca merg la ruta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке