Selectați pagina

Anunţ! Ești așteptat pe 31 mai în fața monumentului Sf. Ștefan cel Mare dacă vrei ca MOLDOVA să aibă un viitor!

Anunţ! Ești așteptat pe 31 mai în  fața monumentului Sf. Ștefan cel Mare dacă vrei ca MOLDOVA să aibă un viitor!

MOLDOVA nu este a mea, nu este a voastră…

Este a urmașilor noștri, a urmașilor urmașilor nostri!

Sf. Ștefan cel Mare

A N U N Ț

JOI, 31 mai 2018, ora 09.30, toți creștinii sunt așteptați în fața monumentului Sf. Ștefan cel Mare, mun. Chișinău!

Preoții, părinții și buneii, copii și toți oamenii de bună credință cărora nu le este indiferentă soarta acestei țări!

Familia este un dar de la Dumnezeu. Ea este expresia dragostei față de ființa umană și acea mică biserică în care fiecare dintre noi se regăsește pe durata întregii vieți. Doar în sânul familiei părinții primesc această minunată și dulce binecuvântare a nașterii copiilor. Doar în familie copilul cunoaște grija și dragostea deplină, și învață respectul față de părinți, semeni și țară. Păstrarea familiei tradiționale, grija părinților față de copii și a copiilor față de părinți sunt învățături sfinte lăsate de Dumnezeu, pe care trebuie să le urmăm.

Odată cu adoptarea legilor, anumite organizații din țară și de peste hotare au amplificat presiunile asupra ministerelor și autorităților de resort. Aceste organizații pun la dispoziție suporturi generoase pentru a stimula unii funcționari să anuleze măsurile de protejare a familiei și copiilor, instituite de legile recent adoptate. Urmare a presiunilor și suportului din partea organizațiilor în cauză, unele autorități statale s-au angajat si asigura propaganda homosexualitatii in tara noastra.

Joi, 31 mai 2018, vom cere Parlamentului Republicii Moldova să aplice măsuri de protecție a familiei tradiționale și să INTERZICĂ PROPAGAREA HOMOSEXUALITĂȚII ÎN ȚARA NOASTRĂ!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Dacă ții la tradiția acestui neam și la credința strămoșilor noștri, dacă vrei ca MOLDOVA să aibă un viitor, ești așteptat pe 31 mai în fața monumentului Sf. Ștefan cel Mare!

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.