Selectați pagina

Anunţ. Drumul Crucii din municipiul Chişinău către Mănăstirea Naşterea Maicii Domnului din satul Răciula

Anunţ. Drumul Crucii din municipiul Chişinău către Mănăstirea Naşterea Maicii Domnului din satul Răciula

Anunţ

Iubiţi fraţi şi surori întru Hristos!

În perioada 25-26 august 2016, se va organiza un Drum al Crucii din municipiul Chişinău către Mănăstirea Naşterea Maicii Domnului din satul Răciula.

Drumul_Crucii_2015_76La 25 august 2016, ora 05:30 se va săvârși Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie la paraclisul în cinstea Sfinţilor Moldovei, str. Miron Costin 3, liceul Mihail Kogălniceanu, mun. Chişinău. Drumului Crucii se va începe la ora 09:00, de la marginea orașului – str. Calea Ieșilor, sectorul Sculeanca (Catalan, stația terminus trolebuzul 5) și se va încheia pe data de 26 august, la Mănăstirea Naşterea Maicii Domnului din satul Răciula.

Pe parcursul Drumului Crucii vom săvârşi rugăciuni sobornicești de pocăinţa pentru nenumăratele noastre păcate şi fărădelegi, precum și rugăciuni comune Atotmilostivului Dumnezeu pentru ca erezia ecumenismului cu toate manifestările sale să fie condamnată. La popasuri vom face mici conferințe/discuții tematice.

În tot acest răstimp, vom fi însoțiți de mai multe sfințenii, în special icoana Sângerânda a Mântuitorului și icoana făcătoare de minuni a Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu ”Bucuria tuturor scârbiților”.

Pentru popasul de noapte (25 spre 26 august), rugăm participanții să dețină sac de dormit.

După dorinţă, participanţii la Drumul Crucii vor fi cazaţi la mănăstire pentru a prăznui împreună marea şi cinstita sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului.

Pentru informații suplimentare, apelați la nr.: 060440132, 079232100, 079417800.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

  1. veaceslav

    am ajuns la 9 si vreo 20 da nu era nimeni la canecinaia la 5, numa ambuteiaje

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *