Selectați pagina

A N U N Ț CONGRESUL PĂRINȚILOR “SALVAȚI COPIII”

A N U N Ț CONGRESUL PĂRINȚILOR “SALVAȚI COPIII”

MOLDOVA nu este a mea, nu este a voastra…

ESTE a urmasilor nostri, a urmasilor urmasilor nostri!

Sf. Ștefan cel Mare

A N U N Ț

CONGRESUL PĂRINȚILOR

SALVAȚI COPIII”

Cu binecuvîntarea Înalt Prea Sfințitului Vladimir, mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove,

la data de 4 aprilie, ora 10.00 în sala cu orgă din mun. Chișinău, va avea loc Congresul Părinților.

Sunt așteptați preoții, părinții și buneii, toți oamenii de bună credință cărora nu le este indiferentă soarta copiilor acestei țări! Să fim uniți și nu nepăsători față de necazul aproapelui nostru.

Se vor discuta probleme cu care se confruntă copii, dar și părinții.

Astfel de teme cum sunt vaccinarea forțată, crearea dosarelor electronice copiilor, colectarea datelor personale, actele de identitate pentru copii, justiția juvenilă, viața sexuală în școli etc. vor fi abordate de către juriști și preoți.

Părinții sunt chemați să expună întrebările cu care se confruntă în procesul de educație și electronizare pentru ca în comun să fie găsite căi de soluționare.

Notă: la data de 21 martie 2013 Parlamentul RM a votat în prima lectură proiectul de lege privind protecția specială a copiilor în situație de risc, care de fapt legalizează justiția juvenilă în Republica Moldova!

Nu pentru-o lopată de rumenă pâine,
nu pentru patule, nu pentru pogoane,
ci pentru văzduhul tău liber de mâine,
ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

Adresa: mun. Chişinău, str. Ştefan cel Mare 81, Sala cu orgă.

Redacția ziarului APARATORUL

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

20 Comentarii

 1. vlad

  Doamne ajuta!

  Răspuns
 2. Nicoleta

  Multi parinti de pe la sate poate nu au internet si nici alta sursa de informare despre acest congres. Va rog foarte mult, anuntati lumea sa vina la congres prin diferite mijloace, care credeti ca-s mai accesibile. Maine – poimaine o sa ne trezim ca traim intr-o lume de sodomiti, perversi, cipizati, oameni fara omenie, fara suflet, fara Dumnezeu. Asta se urmareste de fapt prin adoptarea farade”legilor” de actualii guvernanti, ”alesi” ai poporului care ”apara” interesele poporului…

  Răspuns
  • Adelina

   Da, aveti dreptate, faceti apel catre parinti prin intermediul televizorului, caci celor de la tara acesta le este mai accesibil.

 3. mama

  Dragi parinti! Frati crestini! Azi din ce in ce ne vine mai greu sa educam un copil in frica de Dumnezeu. Cit de greu este sa decizi daca va fi sau nu vaccinat copilul, va fi sau nu pecetluit, va fi sau nu madular al acestui sistem sau totusi este chipul si asemanarea lui Dumnezeu si noi ca parinti vom lupta pentru dreptul lui de afi liber si de a avea vointa libera. In momentul cind decidem ca va fi madular a lui Hristos, statul ne ameninta ca ne va lua copilul de acasa. Justitia juvenila… m-am ciocnit de aceasa fiara cumplita si cunosc efectele ei in occident. Mii de mamici pling ca le-au fost luati copii deoarece statul a considerat ca nu erau suficient de aprovizionati cu produse alimentare sau haine in familie. De parca statul le propune ceva mai mult. Mai mult ca atit, in Norvegia spre exemplu, lacrimiile sunt interzise prin lege, iar perintii care pling li se iau copii pe motiv ca nu sunt psihologoc stabili. Fratilor, sa venim deci la adunarea parintilor si sa incercam cu totii impreuna sa ajutam copii Moldovei sa nu guste din aceste fructe amare cu care s-a spurcat accidentul! Dumnezeu sa neajute. sa spunem si apropiatilor nostri sa vina! Multumim organizatorilor.

  Răspuns
 4. Parinti

  Rezina – venim!

  Răspuns
 5. Parinti

  Stefan-Voda – venim!

  Răspuns
 6. Danu

  Sa se ridice toata Moldova, toti parintii, buneii si sa puna capat acestei faradelegi a justitiei juvenile. Sa oprim si sa baricadam calea lui antihrist! Moldova, cum spunea Sf. Stefan cel Mare, este a urmasilor. Deci, suntem datori sa lasam urmasilor un loc sub soare unde sa traiasca slavind pe Dumnezeu. Iar nu sa ne stea copiii in inchisorile statului! Parintii sa planga acasa, iar copiii la orfelinate… Nu poti sa nu te indurerezi si sa nu plangi gandindu-te la grozavenia acestei legi! Toata Moldova sa se ridice in apararea copiilor!

  Răspuns
 7. Roman

  Cu asa mijloace de informare care ne stau azi la dispozitie ar trebui ca vestea despre acest congres sa se raspandeasca ca fulgerul in toata Moldova, in orice sat si in orice coltisor al tarii.

  Sa vina crestinii sa spuna: NU! justitiei juvenile si celorlalte inventii democratice.

  Veniti oameni buni de luati atitudine, ca o sa ne ia statul copiii si o sa-i puna in slujba lui antihrist. Dar noi suntem ai lui
  Hristos pe vecii vecilor.

  Sa va fie mila de copii!

  Nu fiti indiferenti, e vorba de un lucru de importanta majora pentru salvarea noastra ca oameni, ca neam , ca ortodocsi.

  Răspuns
 8. marele Păcătos

  Cine are toleranţă la pecetea spurcatului – 666, acela o să răspundă la acest congres că, nu-s în regulă cu căpuceanu “fanaticii ăştea religioşi”, că UE nu ne vrea decât bine, şi de aceea trebuie să ne integrăm în UE – Împărăţia lui antihrist!

  Domnul să vă ajute, dar fiţi atenţi încă la ceva, SĂ NU VĂ FACEŢI NICI UN FEL DE ACT, ASTĂZI LA ORICE FEL DE FOTOGRAFIERE (ADICĂ NU DOAR LA BIO, CI ŞI LA SIMPLĂ) SE PUNE PECETEA 666!

  Sfinţii zicea, să nu daţi copiii la şcoli pentru că o să meargă slugile diavolului ca să-i răzvrătească, şi iată poftim – cărţile acelea care îndrăciţii le stau în apărare.

  PS. referitor la fotografiere, în curând o să apară un articol care dovedeşte că deja se pune qr-code sau bar-code pe frunte.

  Răspuns
  • al Domnului

   Ced ca acesti pseudo-crestini nu au nici o legatura cu crestinii care organizeaza congresul parintilor ”Salvati copiii”. Cei cu scandalul de azi sunt niste impostori care vor sa faca dezbinare in Biserica… si sa imiedice bunul mers al congresului de joi.

  • al Domnului

   M-am informat, nu-ti face griji. Esti cumva implicat in evenimentul de azi? Ca vad ca prea te stradui sa le lamuresti la toti care a fost situatia. Psihologic, singur te dai de gol, Nicandre. Stapaneste-te! Sau poate ai cumva remuscari?…

 9. Nicandru

  Pentru Ala:
  Da, este dezinformare.
  La congresul părinţilor se vor discuta problemele din anunţul de mai sus şi nu altceva. Presa a tergiversat azi un mesaj al altor creştini care nu au legătură cu cei care organizează congresul părinţilor şi care nu au coordonat nimic cu organizatorii congresului.
  Ca să vedeţi ce au cerut de fapt creştinii de azi în conferinţa lor puteţi privi Ediţia Specială de la jurnal TV: http://www.jurnaltv.md/ro/news/nori-negri-deasupra-mitropolitului-7855779/#
  sau conferinţa de azi în original: http://www.ustream.tv/recorded/30771547
  La congres nu va fi nici un fel de “lupte neclare” sau “răfuieli stradale”, pur şi simplu se va discuta ceea ce s-a anunţat anterior. Atît şi nimic mai mult.

  Răspuns
 10. Ala

  Multumesc foarte mult Nicandru. Era foarte important pentru mine aceasta clarificare.

  Răspuns
 11. APARATORUL

  pentru Ala.
  Suntem profind indignati de acest grup de crestini care nici omeneste nici crestineste nu au avut dreptul de a se implica intr-un apel al parintilor pentru 4 aprilie. Nu sunt organizatorii congresului si nu au fost imputerniciti sa vorbeasca din numele organizatorilor. In cazul in care au o alta viziune decit a Mitropoliei Moldovei, care de fapt a contribuit la adunarea de joi, nu au decit sa se expuna intr-o alta sedinta si nu sa dezbine crestinii de joi, 4 aprilie. Regretam o astfel de dezbinare in rindurile nostre si intelegem ca cineva nu doreste ca congresul de joi sa fie cu rezultate si succes si undeva si-au atins scopul prin declaratiile de azi.
  Sa-i opreasca Dumnezeu!
  Iar pe noi sa ne ocroteasca si ajute!
  Transmiteti si altor crestini.
  Va asteptam la congres!

  Răspuns
 12. Carmen

  Va multumesc, redactie APARATORUL! Ma derutasem un pic de la stirile de azi, dar acum am inteles care a fost problema. Dumnezeu sa ajute!

  Răspuns
 13. Ala

  Deja ma intrebau colegii ce se intampla, dupa ce au vazut stirile de ieri.
  Nu stiu in ce mod va fi organizat maine congresul, dar in asa situatie va trebui sa il faceti ca la carte. Cu Ordinea de zi intarita de toti cei prezenti, cu decizii clare care sa fie puse la vot, cu registru de prezenta al persoanelor, cu numaratul voturilor clar. Cu regulament clar intarit de tot congresul, cine poate lua cuvantul, cate minute are voie, sa se refere strict la subiect. Altfel riscam sa ne intindem la taclale si sa iesim cu vreo dandanae in final.
  Eu cred ca dstra asa si intentionati sa il organizati, da mai comentez si eu, cine stie… poate foloseste cuiva.

  Răspuns
 14. Ala

  http://www.darkq.net/zi-de-zi/gayfest-2008-un-mars-al-jandarmilor/

  Mai sus aveti un link de la un articol scris de un homosexual despre GayFest 2008 din Romania.

  Este foarte important de citit, fiindca deducem din acest articol cateva idei extrem de importante:

  1. Persoanele gay nu simt nevoia sa se afiseze, cei care promoveaza legile lor si toate manifestarile de strada sunt organizatori platiti, cel mai adesea fiind chiar heterosexuali.

  2. Persoanele gay nu considera ca au nevoie de acte oficiale pentru casatorie, ca sa se simta “iubiti”.

  3. Persoanele gay recunosc ca nu sunt capabili sa creasca si sa educe un copil.

  In acest articol si in comentariile expuse tot de gay aveti dovada ca nu gay-ii sunt cei care tin neaparat sa se casatoreasca si sa li sa faca atata reclama. Prin asta se mai demasca inca un interes al ocultei mondiale prin care cu tot dinadinsul forteaza destrabalarea si inrobirea in pacat dar si de facto fata de sistem.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.