Selectați pagina

Antihristul atacă de pe toate fronturile… Irlanda a legalizat avortul

Antihristul atacă de pe toate fronturile… Irlanda a legalizat avortul

Iată aşa slugile antihristului, folosindu-se de mass-media care e în mînele sale şi de un singur caz tragic, au tras o întreagă ţără şi naţie în groapa păcatului şi a morţii.

Părinţei decedatei Savita Halappanavar, care a devenit simbolul campaniei de legalizare a avortului în Irlanda, au declarat că au salutat rezultatele referendumului, datorită căruia această operaţie de avortare va deveni legală în Irlanda. Despre acest fapt ne anunţă BBC News.

Lupta a durat şase ani, iar acum ea este cîştigată. (Nota redacţiei: Lupta cu Dumnezeu…) Acum sufletul fiicei noastre se poate odihni în pace. Suntem recunoscători tuturor celor care au luptat pentru fiica noastră“, – a declarat mama femeii decedate. Părinţii ei au susţinut, de asemenea, ideea de a numi noua lege “Legea Savita”. “Ţara noastră este mult îndatorată faţă de familia Savitei. Este foarte plăcut faptul că părinţii au obţinut în sfîrşit dreptate pentru fiica lor“, scrie Daily Mail, redînd cuvintele directoarei mişcarii “Together for Yes”, Grine Griffin.

Pe data de 25 mai în Iralanda a avut loc un referendum, la care cetăţenii trebuiau să îşi exprime opinia cu privire la al optulea amendament din Constiturie, care egalizează drepturile femeii cu ale copilului ei nenăscut. Astfel că 2/3 din irlandezi s-au declarat pentru legalizarea avorturilor.

Savita Halappanavar, un stomatolog de 31 ani de origine indiană, a devenit simbolul luptei pentru legalizarea avortului, după ce a murit în 2012 din cauza că medicii au refuzat să îi facă o intervenţie chirurgicală după un avort spontan, din cauza că inima fătului încă bătea. Personalul medical şi-a justificat refuzul lor, afirmînd că “Irlanda este o ţară catolică”. Cînd embrionul a încetat să mai dea semne de viaţă, Savita a fost diagnosticată cu o infecţie a sîngelui, motiv pentru care a murit. Astfel că moartea acesteia a provocat controverse serioase cu privire la posibilitatea legalizării avortului în Iralanda.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.