Selectați pagina

Antihristii de acum, care conduc toată lumea ne urăsc mai mult Ortodoxia decât chiar marxiștii

Antihristii de acum, care conduc toată lumea ne urăsc mai mult Ortodoxia decât chiar marxiștii

„Strâmtorările vor fi mult mai grele decât au fost pe timpul marxismului​ pentru că antihristii de acum, care conduc toată lumea ne urăsc mai mult Ortodoxia decât chiar marxiștii.

Falsifica și Evanghelia, falsifica​ tot adevărul și creează un haos ca lumea să nu știe cum sa se orienteze, să nu știe nici să-și facă, așa, un mic plan de nădejde, cum sa se apere. Legile se schimba vertiginos de pe o zi pe alta, se desființează zi de zi tot ce are o pregătire legală. Armata desființată, toate se vor desființa ca sa fie numai legea calailor.

Mântuitorul a spus: libertate înseamnă să cunoști adevarul. Cunoaște atunci bine adevarul ,și atunci ești liber, conștiința ta sa hotărască orice.

Când pe timpul lui Iov Dumnezeu vorbea cu diavolul îi spunea: vezi diavole, Iov nu accepta nimic din ce ispitești tu și îi spui tu! Face numai voia Mea! Zice (diavolul):da, pentru că ții cu el. Ia lasa-l pe mana mea! – Îl las cu o condiție: să nu te atingi de sufletul lui, de conștiința lui, de liberul arbitru.

Eu după liceu, după bacalaureat, am studiat Dreptul și am învățat că toate popoarele în epoca creștinismului au respectat în constituția lor liberul arbitru și libertatea conștiinței. Acum nu se mai respecta!

Acum se face inocularea cu forța. Diavolul a încercat de multe ori să se ridice peste tronul lui Dumnezeu și împotriva lui Dumnezeu. Prima data in fruntea cetei a doua, a doua oară la Turnu Babel, și asta, a treia și ultima data, când nu mai respecta cum a respectat până acum de frica, că Dumnezeu îi trimite in fundul iadului iarăși. De aceea protestau diavolii că: de ce ne pedepsești înainte de vreme? Adică nu la sfârșitul lumii ci mai înainte. Pentru că a spus clar Dumnezeu: să nu te atingi de liberul arbitru, nu?

Acum ei trec peste asta, să se facă cu forța inocularea asta. De aceea și prigoana va fi mai mare. Și spune Mântuitorul că va intra un fel de panică și dragostea creștină se va răci, se vor vinde unii pe alții, se vor urî unii pe alții, se vor ucide unii pe alții cum a fost la Pitești. Și care metoda… acum peste tot, in toată lumea, de aceeași torționari, de aceeași fii ai satanei.

Deci cine e naiv și se încrede în ei, sau cine ajunge la o stare de panică, de teamă, poate să ajungă în deznădejde și să facă ce s-a proorocit.

Dar cine se roagă bunului Dumnezeu și își pune nădejdea numai în El, spune Mântuitorul, vremurile lui antihrist se vor scurta pentru cei aleși.”

Tot despre vremurile de apostazie pe care le traim si in videoclipul urmator

Pr. Adrian Fageteanu

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Urmăritori / Pingbacks

  1. ANTIHRIȘTII DE ACUM, CARE CONDUC TOATĂ LUMEA, NE URĂSC MAI MULT ORTODOXIA DECÂT CHIAR MARXIȘTII – Sabia Adevărului - […] Sursa: Antihristii de acum, care conduc toată lumea ne urăsc mai mult Ortodoxia decât chiar marxiștii | Apărătorul Ortodox […]

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *