Selectați pagina

Anormalul devine “normal”: Un transsexual câștigă titlul de Miss Universe la un concurs de frumuseţe în Spania

Anormalul devine “normal”: Un transsexual câștigă titlul de Miss Universe la un concurs de frumuseţe în Spania

O premieră în istoria concursului de frumusețe Miss Universe s-a petrecut în Spania, unde pentru prima dată un transsexual a câștigat mult râvnitul titlu, scrie unica.ro

Angela Ponce, în vârstă de 25 de ani, din Sevilla, a câştigat concursul de frumusețe în Spania, urmând să-şi reprezinte ţara la competiţia Miss Universe ce va avea loc la finalul acestui an, relatează ABS CBN, citat de Libertatea. Astfel, Angela Ponce devine primul model transsexual care reuşeşte să câştige un titlu de Miss Universe. La finalul acestui an, Angela va concura cu tinere din alte țări pentru titlul cel mare.

Angela Ponce s-a născut bărbat, însă în urmă cu mai mulți ani a apelat la operația de schimbare de sex. În 2015 aceasta a participar la concursul de frumusețe Miss World Spania, însă nu s-a clasat printre favoritele la coroană. Cu această ocazie, câştigătoarea Miss Universe Spania 2018, a transmis un mesaj de impact:

„Sunt foarte fericită şi recunoscătoare că ţara mea devine un model de toleranţă. Mă voi asigura că voi transmite acest mesaj mai departe, vreau ca oamenii să se respecte, să se iubească pe sine şi pe ceilalţi, să se accepte aşa cum sunt“, a declarat Angela Ponce.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *