Selectați pagina

ANOMALII STRANII PE CER… Toate aceste fenomemne trebuie înţelese corect! Video

ANOMALII STRANII PE CER… Toate aceste fenomemne trebuie înţelese corect! Video

Notă: Fraţi şi surori întru Hristos, în timpurile noastre au început să se întîmple fenomene în masă foarte stranii pe cer sau pe pămînt, despre care înainte nu se auzeau nimic. Mass-media e plină de ştiri despre OZN-uri, despre portaluri către alte dimensiuni, precum şi alte fenomene neobişnuite. Aceste fenomene nu trebuie să fie ignorate, crezîndu-le false, dar trebuie să fie înţelese corect şi tot corect percepute. Cu atît mai mult că acestea vor deveni din ce în ce mai dese…

Să ne amintim cuvintele Sf. Gavriile (Urgebadze), care spunea că “în vremurile de pe urmă să nu vă uitaţi la cer căci veţi fi înşelaţi de minunile care se vor petrece acolo, astfel veţi greşi şi veţi muri. În timpul lui antihrist oamenii vor aştepta mîntuirea din cosmos. Aceasta va deveni cea mai mare capcană a diavolului: omenirea va cere ajutor extratereştrilor, fără să ştie că de fapt aceşţia sunt draci.

Puţini vor fi cei care vor reuşti să nu se uite către cer, mai ales că despre aceste fenomene vor trîmbiţa toată mass-media mondială. De aceea trebuie să ştim clar că OZN-urile şi extratereştrii, ca şi oricare extratereştri din veniţi din lumi paralele – în esenţa sunt demoni, care în curînd vor apărea public omenirii cu care va intra în dialog.

Un video ciudat a fost filmat în Florida, Deerfield Beach. Martorul ocular a văzut ceva ciudat pe cer şi a hotărît să filmeze.

După cum relatează el, acesta a crezut că pe cer zboară o armată de OZN-uri. Carlos, care a filmat evenimentul, afirmă că nu au existat nici un avion nici înainte şi nici după filmare.

Anomalii stranii pe cer.

Pe 17 mai 2018 a fost observat un fenomen ciudat pe cer, el fiind filmat dintr-un automobil. Observaţi imaginile din colţul din dreapta sus. Ele se aseamănă cu ceva dintre nouri şi curcubeu, care blochează curcubeul. Astfel că pare a fi o barieră de forţa, sau graniţă dintre ceva, sau umbra a ceva gigantic.

Cerul e luminat practic de o lumină verde. Din păcate nu există descriere sub video care ar explica unde au fost filmate aceste imagini.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *