Selectați pagina

Ana îşi creşte singură cei 5 copii şi are nevoie de ajutorul tău!

Ana îşi creşte singură cei 5 copii şi are nevoie de ajutorul tău!

„Toate vi le-am arătat, căci ostenindu-vă astfel, trebuie să ajutaţi pe cei slabi şi să vă aduceţi aminte de cuvintele Domnului Iisus, căci El a zis: Mai fericit este a da decît a lua„ (Faptele 20:35)

Atunci când ni se pare că o ducem greu, deoarece nu mergem la restaurant atît de des pe cît ne-am fi dorit sau pentru că nu ne permitem o mașină nouă, ar fi bine să ne amintim că există familii care nu au niciun colț de pîine, acoperiș deasupra capului, nemaivorbind de lucrurile indispensabile pentru un trai decent.

În satul Cucuieţii Vechi, raionul Rîşcani, o mămică creşte de una singură 5 copii dintr-o îndemnizaţie de 540 lei lunar, dintre care o parte se cheltuie pentru grădiniţă şi serviciile comunale, astfel că abia dacă îi rămîn 200 lei pentru a-şi întreţine copilaşii.

Portalul Mişcării Juriştilor ortodocşi din Moldova aparatorul.md îndeamnă pe fiecare creştin să ajute această familie sărmană!

Să nu fim indiferenţi faţă de aproapele nostru, ca să fim vrednici a auzi de la Fiul Omului cînd va veni la a doua Sa venire: „Veniţi, binecuvîntaţii Tatălui Meu, moşteniţi Împărăţia cea pregătită vouă de la întemeierea lumii”¦ Bolnav am fost şi M-aţi cercetat”¦ Adevărat zic vouă, întrucît aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei, prea mici, Mie Mi-aţi făcut.” (Matei 25:34-40).

Date de contact: Budaca Ana, Raionul Rîşcani, satul Cucuietii Vechi, cod poştal MD-5611, număr de contact – (+373)-79388763 (se poate de contactat şi pe viber)

Datele cardului bancar de la Moldindconbank pe numele feciorului său mai mare, Daniel Budaca:

VISA Card
4028 1100 9799 4112
Daniel Budaca

Master Card
5574 8402 3261 9977
Daniel Budaca

Rechizitele contului de card pentru primirea transferurilor în diferite valute:

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

  1. adi

    Din pacate daca dorim sa facem un transfer din Ro, comisioanele bancare sunt nesimtit de mari…

    Răspuns
    • Apărătorul Ortodox

      Cineva a transferat din România acestei doamne bani prin “money gram”. Au ajuns cu bine. Privitor la comisioane cred că au fost acceptabile dacă tot au decurs la acest serviciu. Ca soluţie analizaţi şi wester union.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.