Selectați pagina

Americani cipuiţi fara stirea lor

Americani cipuiţi fara stirea lor

chip_rfidSavanții au constatat că la 1 din 3 americani li-au fost implantate cipuri RFID: majoritatea dintre ei nici nu cunosc despre acest fapt.

Cipuri mici RFID pot fi implantate în organism fără a ști despre acest lucru, inclusiv în timpul reparării dinților.

În cadrul unui raport național oamenii de știință de la Institutul de Tehnologie din Wyoming au stabilit, în mod șocant, că la 1 din 3 americani li-a fost implantat un microcip RFID. Într-un articol publicat în această saptămînă, ei au detaliat un studiu asupra a circa 3000 de persoane, dintre care au identificat că aproape 1000 de persoane sînt implantați cu un cip RFID. Majoritatea dintre aceste persoane nu cunoșteau despre faptul că aveau implantat un asemenea cip. Această constatare vine să consolideze previziunile precum că implantarea cu cip RFID va deveni obișnuită în următorul deceniu.

Principalul conducător al studiului, John Brugle, Ph.D. a oferit următoarele detalii:

Am fost motivați pentru a efectua acest studiu de interesul publicului privind implantarea RFID și temerile că ar fi fost un lucru obișnuit. Se pare, de fapt, că aceasta este deja un lucru obișnuit. Am constatat că un număr șocant de mare de americani sunt purtători de implanturi RFID în corpul lor. Marea majoritate dintre aceste persoane a fost complet inconștientă ca au implant.

Studiul a analizat atît prevalența de implantare RFID, cît și locurile de implantare. Pe lîngă locuri de implantare cunoscute, cum ar fi mîna, au identificat, de asemenea, multe cipuri RFID care au fost implantate în plombele dentare. Funcția cipurilor variază, dar autorii studiului au indicat că multe dintre acestea conțin date de identitate personale, inclusiv numere de securitate socială, precum și dosarele medicale. Cel mai bun mod de a determina dacă ați fost implantat cu un cip RFID este ca să se consulte un medic calificat pentru a administra o scanare completă a corpului cu un cititor RFID. Cetățenii în cauză pot încerca, de asemenea, o scanare de sine stătătoare, dar scanere civile nu sunt întotdeauna suficient de sensibile pentru a detecta cipuri RFID implantate.

Tradus pentru aparatorul de pe 3rm.info

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

3 Comentarii

 1. pavel

  Doamne, apara-ne si pazeste-ne! De acuma o sa-ti fie frica sa mergi pe la medici, poate daca numai sa stii cine e el si cu cine e el.. Uite, na, doar multi, mai ca toti mergem la stomatolog! Apara, Doamne, tara noastra de asa napasta!

  Răspuns
  • marele Păcătos

   implant să nu prea-ţi faci, în rest poţi merge la stomatolog, e lucru binecuvântat.

   la urma urmei, citeşte acatistul Sf.Îngeraş otroc Veaceslav şi până în a 40-a zi, cipul îţi iese afară, dacă îl ai.

  • Ecaterina

   marele Păcătos,

   Te rog din suflet, spune-mi unde pot găsi acatistul Sf. Îngeraș otroc Veaceslav? Eu sunt din România.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *