Selectați pagina

Alt caz, aceeași dramă. Doi copii români au fost dați spre adopție unor homosexuali din Marea Britanie!

Alt caz, aceeași dramă. Doi copii români au fost dați spre adopție unor homosexuali din Marea Britanie!

După scandalul Bodnariu, poate cel mai mediatizat, o nouă situație revoltătoare s-a consumat la Londra, unde familia Barbu și-a pierdut dreptul de a-și crește micuții, aceștia urmând să fie dați în grija unui cuplu homosexual .

Claudia și Florin Barbu s-au cunoscut în capitala Angliei, în 2007, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit. La scurt timp, a apărut și primul copilaș – Diana (8 ani), urmată, la trei ani distanță, de un băiețel – Anduțu. Florin lucra ca taximetrist, în timp ce Claudia avea grijă de cei doi micuți. Doar că lupta continuă pentru supraviețuire a erodat, în timp, realția celor doi soți. Au început să se certe, să provoace scandaluri, de multe ori polițiștii fiind nevoiți să intervină pentru a calma spiritele. Vizitele inspectorilor de la Protecția Copilului s-au intensificat, iar toate rapoartele erau net defavorabile părinților români. Declarațiile bonei care o ajuta pe Claudia la creșterea celor doi micuți a pus capac, aceasta dezvăluind, potrivit TVR, că femeia provoca intenționat scandalurile, în încercarea de a scăpa de Florin și de a trăi alături de un iubit secret!

Tatăl a intrat în greva foamei

Ce a urmat? Autoritățile din Regatul Unit au decis să-i ia pe cei doi copilași din sânul familiei. În următoarele luni, soții Barbu și-au putut vedea micuții doar o oră pe s ă p t ămână și asta doar în prezența asistenților sociali. În decembrie 2014, românii au pierdut primul proces cu Protecția Copilului și, de atunci, nu șiau mai putut vedea copiii deloc.

Mai mult, după demararea procedurii de adopție, Anduțu și Diana au șanse mari să intre în grija unui cuplu homosexual. Vestea l-a năucit pe Florin Barbu: „Am aflat că micuții mei vor ajunge la acești doi homosexuali. Am înțeles de la un avocat că sunt persoane foarte puternice și că trebuie să lupt din răsputeri pentru a-i recupera”. Soții Barbu au continuat lupta, fără succes însă.

În urmă cu trei zile, la ultimul termen al celui de-al doilea proces, verdictul a fost necruțător: Claudia și Florin și-au pierdut definitiv copiii! Disperat, capul familiei a intrat în greva foamei, căutându-și dreptatea la CEDO și lansând, totodată, un mesaj sfâșietor pe Facebook: „Dragii mei, procesul s-a terminat. Peste o lună vor fi audiați noii părinți… Au refuzat ca micuții să fie crescuți de sora tatălui, de tatăl mamei lor, au refuzat orice propunere… Mai mult, m-au amenințat că voi fi arestat dacă mai postez ceva pe internet. Sistemul a câștigat. Cerem ajutor tuturor”.

De menționat că singura soluție ar fi intervenția statului nostru, care poate cere repatrierea micuților pe motiv că sunt cetățeni români, menţionează evz.ro

Dincolo de această dramă și de multe alte necunoscute se deslușește, firesc, și un semn de întrebare: ce ar fi mai potrivit pentru viitorul celor doi copii? O viață trăită în sânul unei familii dezbinate sau una trăită sub protecția unui cuplu homosexual?

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *