Selectați pagina

Alooo, media? Vorbiți și de efectele adverse extrem de grave, înainte să faceți propaganda pentru BigPfarma, pe mult cașcaval!

Alooo, media? Vorbiți și de efectele adverse extrem de grave, înainte să faceți propaganda pentru BigPfarma, pe mult cașcaval!

Alooo, media, televiziunile?? Vorbiți la TV și de efectele adverse extrem de grave, înainte să faceți propaganda pentru BigPfarma, pe mult cașcaval! 

pfizer recunoaste efectele secundare ale vaccinului

Alooo, media? Vorbiți și de efectele adverse extrem de grave, înainte să faceți propaganda pentru BigPfarma, pe mult cașcaval!

Pfizer recunoaste ca vaccinul are efecte secundare serioase.

In cel mai recent prospect, firma Pfizer atentioneaza cu privire la efectele secundare ale vaccinului sau, printre acestea fiind miocardita si pericardita, categoria cea mai vulnerabila la aceste boli de inima fiind barbatii sub 40 de ani si baietii intre 12 si 17 ani.

Documentul integral de la Pfizer poate fi citit in engleza la link-ul de la final [1], iar partea cu atentionarea (warning) se poate gasi la pagina 8.

Pe internet pot fi gasite versiuni mai vechi ale acestui document care nu au aceste noi efecte secundare ale vaccinului Pfizer.

Site-ul oficial al Guvernului Romaniei ce ofera date privind vaccinarea anti-COVID19 precizeaza ca “miocardita și pericardita sunt boli inflamatorii ale inimii care pot apărea cel mai frecvent în urma infecțiilor sau a BOLILOR AUTOIMUNE” [2].

Pe acelasi site al Guvernului se precizeaza ca “EMA confirmă că beneficiile tuturor vaccinurilor autorizate COVID-19 continuă să depășească riscurile lor, având în vedere riscul crescut de boală COVID-19 și complicațiile asociate acesteia”.

“Genul acesta de justificare este eronat cap-coada logic, etic si juridic. Nu poti spune ca beneficiile sunt mai multe decat riscurile, cand inca nu se cunosc toate efectele secundare la aceste vaccinuri.

Politicienii care impun vaccinul se joaca ruleta ruseasca cu vietile oamenilor, expunandu-i pe unii la riscuri certe, cum sunt bolile autoimune, ce produc efecte negative pe termen lung inca greu de anticipat. Alegerea de a se vaccina a unei persoane trebuie sa fie libera si corect informata, deoarece doar aceasta isi asuma si riscul injectarii cu un astfel de produs medical”, a spus Cristian Terhes, europarlamentar PNTCD.

Bolile autoimune sunt afectiuni prin care sistemul imunitar ataca in mod gresit propriul organism sau parti din el, considerandu-le straine. Detalii despre bolile autoimune se pot gasi pe internet.

1. http://labeling.pfizer.com/ShowLabeling.aspx?id=14471&format=pdf#page=14

2.  https://vaccinare-covid.gov.ro/ce-trebuie-sa-stim-despre-miocardita-si-pericardita/

Autor: Chris Terhes, profilul său de socializare

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.