Selectați pagina

Alimentul considerat ca fiind cel mai sănătos însă de fapt este dăunător. Scapă-te de el!

Alimentul considerat ca fiind cel mai sănătos însă de fapt este dăunător. Scapă-te de el!

lapte degresatMedic cardiolog foarte cunoscut și celebru pentru promovarea unui stil de viață sănătos, Dr. Oz a povestit despre alimentul care mereu este promovat ca fiind sănătos însă acesta pare a fi de fapt cel mai prost pentru organismul nostru.

Iată care au fost cuvintele pe care le-a rostit celebrul medic cardiolog: „Laptele degresat – când scoți grăsimea din lactate rămâi cu zahărul. Toate studiile arată că acest lucru duce la creșterea în greutate, pe când lactatele cu grăsime te ajută în slăbit”.

 Doctorul Mehmet Cengiz Oz a susținut mereu faptul că oamenii ar trebui să consume acele alimente care au capacitatea de a hrăni în același timp mintea, corpul și sufletul , din această categorie făcând parte și „orice aliment pe care, când îl mănânci, arată ca atunci când este scos din pământ”.

Una dintre cele mai grave probleme de sănătate cu care se confruntă oamenii din ziua de azi, la nivel mondial vorbind, este obezitatea, Dr. Oz fiind întrebat în acest scop care este dieta de slăbit pe care ar recomanda-o. Răspunsul medicului a fost următorul: „Îmi place dieta mediteraneană, în privința căreia s-au dovedit beneficiile pentru longevitate”.

Foarte multe persoane apelează în ultima perioadă la cure de detoxifiere, unul dintre cele mai consumate alimente din acest punct de vedere fiind broccoli-ul, medicul susținând din acest punct de vedere faptul că: „Legumele crucifere, precum broccoli, sunt cele mai bune pentru detoxifiere, pentru că ajută ficatul, principalul organ de detoxifiere al organismului”.

Sursa: http://yve.ro/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

 1. Sluga netrebnica

  Eu nu am auzit niciodata ca este posibil ca un aliment sa-ti hraneasca sufletul. Cred ca sunt doar inventii ale unor doctori increzatori in karma, fengshui si alte inselatorii diavolesti.

  Am auzit odata o discutie intre doua persoane, ea si el, care spuneau ca monahii sunt in legatura cu Dumnezeu pentru ca poarta haine negre si negru atrage energiile.
  Va dati seama ce prostie! Tot cam asa sunt si doctorii astia care au pretentia ca un aliment iti poate hrani sufletul.

  Alimentele sunt pentru corp si atat.

  Sufletul nu poate fi hranit decat de credinta in Iisus Hristos fiul lui Dumnezeu, impreuna cu gandurile, vorbele si faptele credintei.

  Iar laptele este cel mai complet aliment natural, proteine, grasimi, vitamine, minerale … in proportiile perfecte si asimilabil in proportie de 95%.
  Nu exista un alt aliment mai bun decat laptele.

  Se face de cativa ani o propaganda desantata impotriva laptelui, dar pro – soia. Probabil ca este platita de producatorii de soia, mai ales ca aproape toata soia produsa la nivel mondial este modificata genetic si se potriveste planului de micsorare a populatiei.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.