Selectați pagina

Alex Jones: Proiectul distrugerii globale

Alex Jones: Proiectul distrugerii globale

Alex Jones: Proiectul distrugerii globale

“Ștreangul care se strânge tot mai mult în jurul gâtului omenirii nu dă vreun semn că ar putea fi evitat: toate acțiunile întreprinse de către toate guvernele sunt direcționate către control și stăpânire. Calea către guvernarea globală este marcată în mod clar, fiind vizibilă prin toate turbulențele. Și tocmai aceste turbulențe, aceste „incidente”, care sunt create și promovate de guverne, le permit acestora să strângă în continuare lațul.

Economia se prăbușește în Cipru și Grecia? Este timpul să fie limitate retragerile de numerar. Băncile europene o duc greu în locuri precum Franța sau Spania? E timpul să jefuiască banii economisiți de oameni, cât și pe cei ai agențiilor fiscale din țările respective.

Crizele „fabricate” sunt regula, nu excepția, iar toate acestea sunt puse la cale pentru a facilita un singur scop: guvernarea globală și înrobirea vicleană a omenirii.

La întâlnirea din luna iunie 2016, printre alte subiecte de maximă actualitate, grupul Bilderberg a discutat despre introducerea unui pașaport virtual pentru navigare pe internet – ceea ce ar arunca în aer anonimatul online și circulația liberă a fluxului de informații – precum și pentru introducerea unui sistem de impozitare la nivel mondial, prezidat de ONU, după cum dezvăluie reporterul Paul Joseph Watson de la televiziunea lui Alex Jones Prison Planet.

https://www.youtube.com/watch?v=zEWOWs3w3KE

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.