Selectați pagina

Al treilea templu în Ierusalim. Antihrist cere să i se dea Muntele Templului. VIDEO

Al treilea templu în Ierusalim. Antihrist cere să i se dea Muntele Templului. VIDEO

Notă: Dragi fraţi şi surori întru Hristos! Sub ochii noştri are loc apocalipsa, despre care a scris Sf. Apostol Ioan Teologul. De aceea trebuie să fim mereu cu mintea trează şi să ne rugăm neîncetat, pentru a nu cădea în ispită şi să nu Îl trădăm pe Dumnezeu, condamnînd oe veci sufletele noastre nemuritoare. Doamne milueşte-ne!

SUA cere Iordaniei să vîndă statutul actual de custode al locurilor sfinte de pe Muntele Templului. Regele Iordaniei a recunoscut că este presat de către SUA în acest sens.

Mai bine de 100 de ani Iordania are statut de garant al locurilor sfinte de pe Muntele Templului din Ierusalim, dar acum SUA, potrivit lui Israel Ha-Yom, solicită transferarea sau împărtășirea acestui statut cu Riyadh ca parte a “afacerii secolului”. Pentru aceasta Iordaniei i se promit 45 miliarde dolari, care ar achita datoria externă de 40 miliarde de dolari şi ar mai rămîne pentru a stabiliza situaţia economică din ţară.

Cu toate acestea, regele Iordaniei încearcă să nu cedeze Washington-ului, deoarece încălcarea status-quo-ului ar duce la pierderea puterii sale.

În schimb Iordania stabileşte contacte cu Turcia şi Maroc, considerîndu-le ca parteneri în confruntarea cu SUA.

Notă: Fraţi şi surori întru Hristos! Se întîmplă o adevărată confruntare a forţelor apocaliptice în Ţara Sfîntă. Iar dacă această afacere de predare a controlului asupra Muntelui Templului nu va avea succes, atunci aceste forţe diavoleşti vor dezlănţui teroarea şi războiul cu toţi aliaţii său, folosindu-se de SUA ca de o bîtă.

Sursa: https://cursorinfo.co.il/all-news/ssha-trebuyut-ot-iordanii-prodat-saudovskoj-aravii-status-hranitelya-svyatyh-mest-na-hramovoj-gore/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.