Selectați pagina

Agenții economici care nu vor deszăpezi trotuarele din apropierea spațiului comercial pe care îl administrează vor fi sancționați

Agenții economici care nu vor deszăpezi trotuarele din apropierea spațiului comercial pe care îl administrează vor fi sancționați

Cei care nu se vor conforma regulilor riscă amendă de la 18 la 36 de unități convenționale, scrie splendid-magazine.md

Agenții economici care nu vor deszăpezi trotuarele din apropierea spațiului comercial pe care îl administrează vor fi sancționați. O aşa zisă regulă în acest sens a fost emisă astăzi de pretorul sectorului Rîșcani, Nicolae Balaur.

Astfel, funcționarul avertizează că, în condițiile în care în următoarele zile se așteaptă ninsori abundente, antreprenorii sunt obligați să curățe zăpada pentru a avea acces la întreprinderi.

Totodată, aceștia trebuie să presare material antiderapant pe porțiunea de trotuar din preajma întreprinderilor. Pretorul menționează că este categoric interzisă depozitarea zăpezii pe partea carosabilă.  Cei care nu se vor conforma regulilor riscă amendă de la 18 la 36 de unități convenționale (900-1800 de lei) sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 20 la 60 de ore pentru persoanele fizice, și de la 60 la 180 unități convenționale (3000-9000 de lei) pentru persoanele juridice.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *