Despre ruptura dintre Simona Halep și sponsorul să Adidas s-a aflat la sfârșitul anului care tocmai a trecut. S-a zvonit și faptul că jucătoarea s-ar fi aflat în tratative cu Lacoste, fostul sponsor principal al româncei, înainte de colaborarea cu Adidas, și chiar cu cei de la Nike, conform bbc.co.uk.

După ce s-a impus în Turneul de la Shenzhen, chiar și fără sponsor, Simona si-a reziliat recent contractul cu Adidas si a primit oferta dubla atat din partea Nike, cat si din partea Lacoste.

Intre timp s-a aflat motivul real al refuzului din partea Adidas de a mai sponsoriza pe tenismena româncă. CEO-ul de la Adidas nu vrea ca imaginea companiei sale să fie asociată cu o persoană religioasă, știut fiind faptul ca Simona isi face cruce la inceputul fiecarui meci, cat si la sfarsit.

In plus ea poarta mai mereu o cruce la gat. Aceasta este educatia primita in special de la mama ei, care este foarte credincioasa si face parte din traditia aromânilor.

Cum vi se pare acest gest incredibil al companiei Adidas? Nu credeti ca ar trebui sponsorizata performanta, iar aspectul religios sa o priveasca doar pe jucatoare, fiind un drept inalienabil al ei?

http://www.bzk.ro/