Selectați pagina

Adresare-plângere a părinților din cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni

Adresare-plângere a părinților din cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni

Adresare-plingereParlamentul Republicii Moldova a votat în primă lectură modificări la legea privind ocrotirea sănătății art.51 p.5. Astfel, cuvintele „mamă” și „tată” au fost înlocuite cu sintagma „unul din părinți”.

Potrivit Ministerului Protecției Sociale și Familiei, acste modificări sunt în contextul uniformizării legislației în vederea asigurării nediscriminării și egalității de sex.

     Azi, 24 iulie 2014, mai mulți părinți îngrijorați au venit la Centrul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni cu rugămintea de a interveni de urgență către conducerea țării pentru a fi  stopat acest fenomen distrugător.

     Familia este cel mai des atacată în  societatea contemporanĂ . „Justiția juvenilă”, sodomia, modificări în domeniul învățământului, libertinajul, propaganda suicidului și alte păcate sunt impuse azi prin legi anticreștine.

    Nici măcar directivele Uniunii Europene nu cer ministerelor de resort  să fie anulate noțiunile de mamă sau tată. De ce atunci Republica Moldova vine cu astfel de inițiative? Aceasta a fost întrebarea de bază a creștinilor.

În urma discuțiilor ce au durat mai multe ore PS PETRU a hotărât:

  1. A se adresa cu o declarație către Parlamentul Republicii Moldova și Dna Valentina Buliga, Ministru al Protecției Sociale și Familiei;
  2. A cere audiență ministrului Protecției Sociale și Familiei din partea Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni, împreună cu comitetele părinteşti raionale din cuprinsul Episcopiei;
  3. Binecuvântarea Preasfințitului Episcop PETRU   la rugăciune pentru păstrarea familiei tradiționale.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *