Selectați pagina

Vă pare normal? Cultura morții: Adolescentă eutanasiată pe motiv că suferea de depresie, îşi anunţă moartea pe reţelele de socializare

Vă pare normal? Cultura morții: Adolescentă eutanasiată pe motiv că suferea de depresie, îşi anunţă moartea pe reţelele de socializare

O adolescentă din Olanda, care suferea de o depresie severă după ce a fost violată în copilărie de doi bărbați, a fost eutanasiată în locuința părinților ei, transmite Pro TV.

Noa Pothoven, de 17 ani, a obținut aprobarea pentru sinucidere asistată, un drept prevăzut de legislația olandeză. În această țară, un pacient poate recurge la sinucidere asistată dacă ”îndură suferințe insuportabile”, relatează euronews.com.

Săptămâna trecută, Noa a postat un ultim mesaj pe o rețea de socializare în care anunța că va murit în următoarele 10 zile. Înainte de a recurge la gestul final, adolescenta care suferea de depresie, anorexie și sindrom post traumatic, și-a scris autobiografia.

În carte, ea a povestit că a fost agresată prima dată la vârsta de 11 ani, apoi, la 14 ani, a fost violată de doi bărbați. A ascuns totul de părinți, pentru că i-a fost prea rușine să vorbească despre asta.

Sursa: https://www.euronews.com/2019/06/04/noa-pothoven-raped-girl-17-dies-by-legal-euthanasia-in-the-netherlands

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *