Selectați pagina

Administraţia şcolilor din China vor pedepsi elevii dacă vor frecventa biserici

Administraţia şcolilor din China vor pedepsi elevii dacă vor frecventa biserici

Iar în unele cazuri, angajatorii vor fi obligaţi să reducă salariile pentru angajaţii creştini.

Cadrele didactice din districtul urban Wenzhou, provincia Zhejiand, au trimis recent scrisori părinţilor elevilor din clasele primare şi gimnaziale, cerîndu-le să raporteze despre convingerile lor religioase.

Informaţii despre acest lucru au devenit cunoscute după ce au fost publicate pe site-ul “Vocea martirilor”, anunţă portalul invictory.com

După cum s-a menţionat, administraţia şcolilor chiar a mers pe la casele elevilor şi pe la locurile de muncă a părinţilor-creştini a acestora, cerînd să se lepede de credinţă. În unele cazuri, angajatorii sunt obligaţi să reducă salariile creştinilor pentru ai descuraja să mai meargă la biserică.

Într-un distric din China a fost emis chiar şi un avertisment online: “Şcolile ar trebui să explice elevilor că nu ar trebui să aibă nici o convingere religioasă, să-şi mărturisească credinţă sau să frecventeze vre-o biserică”.

Publicaţia menţionează de asemenea, că şcolile care vor avea elevi care frecventează biserici, li se vor impune sancţiuni, deoarece religia e “o invazie de valori străine”.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *