Președintele Biden a semnat un ordin executiv care va promova homosexualitatea și transgenderismul ca element central al politicii externe a SUA, informează Center for Family & Human Rights.

joe biden gay lgbtq presidente

Administrația Biden lansează lista neagră a liderilor religioși globali care se opun agendei LGBT

Documentul direcționează „toate departamentele și agențiile guvernamentale americane angajate în politica externă să se asigure că diplomația și asistența externă SUA promovează și protejează „drepturile omului pentru lesbiene, gay, bisexuali, transgender, quuer și intersex pe glob”.

Cea mai mare preocupare pentru drepturile omului din întreaga lume este faptul că administrația Biden acordă 10 milioane de dolari în anul fiscal viitor pentru a finanța „Fondul Global pentru Egalitate”, care va permite guvernului SUA să întocmească liste negre cu liderii religioși străini care vorbesc în favoarea familiei naturale și împotriva ascendenței LGBT. Toți acești lideri religioși și avocați ai drepturilor omului ar putea fi blocați să intre în Statele Unite în același mod în care sunt blocați anumiți oligarhi ruși, teroriști și alte categorii de persoane violente.

Acest nou ordin executiv face parte din recompensarea a elitelor homosexuale care l-au ajutat pe Joe Biden în alegerile prezidențiale. În decembrie, treizeci de grupuri de stânga bogate au emis o listă de solicitări, inclusiv adoptarea Legii Egalității, care ar obliga adăposturile creștine să acomodeze bărbații în aceleași încăperi cu femeile.

Grupurile i-au cerut lui Biden să anuleze politica Mexico City, care interzice ca banii contribuabililor americani să ajungă la grupuri care efectuează avorturi în străinătate, lucru pe care Biden l-a făcut în primele zile de președinție.

De asemenea, grupurile LGBT au insistat pentru un efort global de a combate ceea ce ei numesc grupuri „anti-gender” din întreaga lume. Acest lucru ar viza și grupuri americane care activează în străinătate precum Center for Family & Human Rights, Alliance Defending Freedom, Concerned Women for America, Heritage Foundation și alte grupuri conservatoare pro-viață.

Lista neagră propusă de administrația Biden ar putea afecta oameni precum Anne Kioko din Kenia, care a condus eforturile locale în favoarea familiei naturale. L-ar putea afecta, de asemenea, pe Ignacio Arsuaga, fondatorul și președintele CitizenGo, o organizație de petiții cu zeci de milioane de susținători. Kioko și Arsuaga au lucrat îndeaproape cu grupurile americane în cadrul Națiunilor Unite.

Avocații drepturilor omului sunt, de asemenea, îngrijorați de faptul că promovarea agresivă a agendei LGBT în politica externă a SUA va fi în detrimentul creștinilor. Președintele Obama, de exemplu, a modificat structura departamentului pentru Libertate Religioasă din cadrul Departamentului de Stat pentru a include și aspectele legate de homosexualitate. Creștinii au fost alungați din Departamentul de Stat, iar raportul anual privind persecuția religioasă a inclus și atacurile asupra creștinilor și evreilor care apărau familia naturală.

Este important de știut că orientarea sexuală și identitatea de gen nu sunt categorii de nediscriminare recunoscute în dreptul internațional.

Sintagmele nu apar în niciun tratat de drept important. Apar în documentele fără caracter obligatoriu, în special în documentele ONU de la Geneva care cer anchetarea violenței împotriva homosexualilor. Birocrații de la ONU și organismele de monitorizare a tratatelor au declarat că SOGI este o categorie de nediscriminare, dar comentariile lor nu sunt obligatorii sau normative.

Întrebarea este, va exista o listă neagră a liderilor creștini, evrei și musulmani care vor fi împiedicați să intre în Statele Unite? Va forța Biden guvernele străine să permită băieților să concureze în sporturile fetelor? Cât de departe va merge președintele Biden pentru a mulțumi elitei homosexuale pentru banii și voturile din campania prezidențială?

Sursa: https://c-fam.org/friday_fax/biden-funds-program-to-block-foreign-religious-leaders-who-oppose-lgbt/