Selectați pagina

Adevărul despre pilula contraceptivă despre care se tace: Conţine hormoni sintetici pentru a provoca avort!

Adevărul despre pilula contraceptivă despre care se tace: Conţine hormoni sintetici pentru a provoca avort!

Din pacate multe femei nu stiu despre acest mare pacat pentru ca nu este explicat in prospect sau media… inclusiv numele pilulei ne induce de fapt in eroare spunand ca este pilula contraceptiva.

Pastilele anticonceptionale au la baza deci 2 hormoni sintetici: estrogen care are ca rol inhibarea ovulatiei si progesteron care are ca rol modificarea endometrului (mucoasei uterului) astfel incat sa fie neprielnic pentru impantarea EMBRIONULUI!!!!

Deoarece sunt folosite cantitati mici de estrogen si totodata pentru ca estrogenul are o rata de ineficienta, ovulele care sunt eliberate astfel de ovare sunt mai apoi FECUNDATE insa corpul nostru le „respinge” deoarece progesteronul face mucoasa uterului vascoasa, astfel incat micul embrion nu se poate implanta pentru a creste.

Statistic vorbind o femeie care foloseste anticonceptionale poate avea intre 2-10 avorturi spontane la fiecare 2-3 ani.

Iata ce am gasit in prospectul unor anticonceptionale pe care din nefericire le-am folosit cu ani in urma, inainte de casatorie:

Nu se specifica clar faptul ca progesteronul impiedica implantarea embrionului, din contra, ni se spune ca sunt contraceptive si nu se vorbeste despre embrionii eliminati din uter.

„împiedică eliberarea ovulelor de la nivelul ovarelor, determină îngroşarea secreţiilor vaginale astfel încât spermatozoizii să nu poată ajunge în uter şi modifică mucoasa uterină astfel încât ovulul să nu se poată dezvolta acolo.”

Corect ar trebui sa scrie EMBRION si nu ovul!!!!! Pentru ca ovulul se dezvolta in trompe iar apoi, dupa fecundatie, devine embrion, prima faza a formei de viata ce se implanteaza si se dezvolta in uter.

La un alt „contraceptiv” se specifica in prospect ca contine cei doi hormoni – respectiv estrogen si progesteron – care au ca rol stoparea productiei de ovule de catre ovare si modificarea endometrului (!!! Doar atat, modificarea endometrului dar cu ce scop nu ni se specifica)

Totodata media tine bine pazit acest secret al industriei farmaceutice!

Doamne ajuta!

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *