Despre cei care pretind ca “verifica informatiile” (fact checkers). Acesti indivizi sunt finantati direct de catre globalisti, care au interesul de a cenzura orice informatii, care demonstreaza minciunile lor.

fact checkers

Adevărul despre Fact Checkers: Cine îi verifica pe cei care verifica informațiile?

De exemplu, fact checkerii au afirmat ca toate informatiile care negau povesteau oficiala Covid-19 sunt false. Povestea oficiala Covid-19 este o insulta la adresa inteligentei umane. Fact checkerii ne-au mintit cu privire la “virusul ucigas”, testele RT-PCR, “mortii de Covid” fara autopsie, restrictii, masti, distantare fizica si vaccinuri.

Fact checkerii nu verifica niciodata informatiile publicate de marile agentii de presa (CNN, New York Times, BBC, MSNBC etc.), ci tinta lor sunt “teoriile conspiratiei”, tocmai de aceea sunt platiti si pregatiti de catre globalisti, inca din Facultati. Oamenii de stiinta le-au demolat fact checkerilor toate minciunile pe care le-au promovat cu privire la Covid-19. Fact checkerii sunt niste trompete ale propagandei guvernamentale.

Avand in vedere faptul ca aceste grupuri nu verifica si informatiile oficiale, cele prezentate de catre guverne, este clar ca nu vorbim de obiectivitate, ci de propaganda globalista. Asa-zisa “lupta impotriva stirilor false” este o escrocherie, care are ca tinta lupta impotriva celor care vorbesc despre conspiratii (numite in mod fals “teorii ale conspiraitiei”).

Un alt exemplu de informatii false promovate fact checkeri sunt cele despre serurile experimentale anti-Covid, despre care ne-au spus ca sunt “sigure, eficiente si ca te apara de Covid”. In realitate, nu sunt nici sigure, nici eficiente, nu te apara de Covid, dau o avalansa de reactii adverse (vatamari si decese).

Israelul este statul pe care așa-zișii “experți în sănătate” îl laudă pentru campania masivă de va**inare. Ce vedem astăzi? O avalanșă de infectări, reacții adverse și autoritățile impun, din nou, restricțiile cu care terorizează oamenii din 2020, fără ca acestea să aibă vreo bază științifică.

Covid-19 este o operațiune teroristă împotriva omenirii. Globaliștii au creat Covid-19 pentru a distruge drepturile și libertățile oamenilor, cu scopul de a instaura Guvernul Mondial.

Covid-19 are legătură cu “Marea Resetare”, care a fost anunțată de către fondatorul și președintele Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab. Klaus Schwab a afirmat public că plandemia Covid-19 este o șansă istorică pentru “Marea Resetare” și a Patra Revoluție Industrială, care este Transumanismul – combinarea omului cu inteligența artificială. Globalistii vor sa combine omul cu inteligența artificială, cu scopul de a tăia legătura omului cu Divinitatea, astfel încât omul să devină un robot.

Testele RT-PCR, restricțiile, măștile, distanțarea și, acum, va**inarea sunt demontate de către oamenii de știință și de realitate. Savantul francez Luc Montagnier a afirmat că va**inarea este o eroare istorică, care va duce la apariția de noi tulpini și nu este singurul om de știință.

Dr. Judith Mikovitz a afirmat că nu se poate crea un va**in pentru Covid-19, dar, iată, “experții” l-au creat și, acum, vedem că reacțiile adverse (vătămări și decese) vin in avalanșă.

Administrația Biden declară război celor care spun adevărul despre serurile experimentale “anti-Covid” și cere rețelelor de socializare să cenzureze toate informațiile care spun adevărul despre aceste va**inuri.

Criminalii globaliștii speră că oamenii nu vor afla adevărul. Există alternative la Facebook, Twitter, Google-YouTube și acestea sunt Telegram, Mastodon, Peertube etc…

Autor: Dragoș Birjaru, profilul său de socializare