Selectați pagina

Acordul prezumat pentru donarea de organe, sau dreptul statului de a te omorâ şi a-ţi trafica organele

Acordul prezumat pentru donarea de organe, sau dreptul statului de a te omorâ şi a-ţi trafica organele

Ofensiva dictaturii „sistemului” asupra cetăţenului, pentru a-l transforma pe acesta într-un obiect (un nimeni, un nimic, infinit mai puţin decât un sclav) la mâna „luminaţilor conducători” continuă neabătută şi în ţara noastră pe linia impusă de elitele progresist-globaliste internaţionale, via OMS, ONU, UE etc. Ea vizează toate laturile, aspectele, componetele, dimensiunile şi domeniile existenţei umane, adică atât fiinţa noastră spirituală cât şi cea fizică: trupul.

Proiectul legii vaccinării obligatorii, despre care am scris mai multe materiale sau am preluat altele pe acest site, este încă în dezbatere. O lege care dă statului dreptul de a ne face ce vrea în corpul nostru fără a ne putea opune. După cum plastic spune Bogdan Stanciu, preşedintele Pro Vita (Bucureşti): Dacă acorzi guvernului de azi decizia de a te vaccina cu un vaccin benefic, guvernul de mâine iti va injecta marmelada, doar pentru că poate. Şi pentru că vrea, aş adăuga eu, pentru că are un proiect pentru tine, un proiect prin care să te reducă la nivelul de fiinţă-robot.

Dar ea nu e singura. „Pe ţeava” parlamentului se află  în prezent un alt proiect: cel al acordului prezumat pentru donarea de organe, adică dreptul deschis al statului de a-ţi lua viaţa pentru un beneficiu, adesea iluzoriu al salvării altora – în primul rând al celor cu bani şi putere. O lege prin care oricare dintre noi, oricare dintre dumneavoastră care citiţi acest articol puteţi ajunge să fiţi obiectul unui abuz criminal: ajuns la spital în stare de inconştienţă (sau chiar de conştienţă, că nu e greu să păţiţi ceva neprevăzut – au fost atţâtea cazuri cu oameni care au ajuns pentru un nimic, de exemplu, pentru o amigdalită şi au plecat în sicriu) şi în lipsa prezenţei permanente a unui însoţitor, puteţi fi declarat oricând mort cerebral, ca urmare a unor complicaţii, doar pentru că organele corpului vostru de sunt compatibile cu ale altuia şi cu lăcomia criminală a unor cadre medicale: medici, asistenţi etc. (atenţie, am spus: a unora).

Iată câteva comentarii şi lămuriri ale unui nprieten privind această lege şi tematica legislativă a morţii:

O persoană nu e moartă decât la declararea morţii biologice de către un medic care verifică semnele vitale la faţa locului şi atât. Punct. In rest sunt aberații!
Un proiect de lege care ar prevedea transplantul prin acordul prezumat, ar trebui sa se bazeze pe conceptul de moarte biologică si de moarte cerebrala a pacientului de la care se prelevează organele.
Moartea unui pacient este certificata prin lege de un medic specificând data si ora exacte, se emite apoi un certificat de deces conform legii.
In consecință, si moartea cerebrala ar trebui certificata printr-un proces similar, pentru a putea da cale libera unui proces medical si legal ca acord prezumat si prelevare de organe sanatoase de la pacient aflat in moartea cerebrala.
Or noi avem in legislatia noastra doar decesul certificat de un medic care face constatarea.
Moartea clinica este definita in stiinta medicala, dar ea NU ARE consecințe legale, daca este reversibilă si pacientul isi revine, el are din nou toate drepturile ca persoana. Le are si in timp ce este in moarte clinica! Nimeni nu i le poate lua pana la declararea mortii biologice!!!
La transplanturi pana acum nu am auzit sa existe vreun certificat de deces emis anterior prelevării de organe. NICI NU E POSIBIL ACEST LUCRU, pentru ca pacientul nu e inca mort. Deci, se prelevează organe de la un pacient care nu este decedat dpdv biologic si legal. Deci pacientul respectiv e viu si are inca drepturi… Toate drepturile prevăzute de Constituție si de lege.
Foarte interesant!
Deci, pentru a preleva de la un pacient viu dpdv legal, au nevoie de acordul expres al persoanei in cauza sau al aparținătorilor lui. Prin prelevare, pacientul va muri pentru ca prelevarea de organe nu este contabilizată cu viata. Deci prelevarea provoacă moartea biologica…
Sa zicem ca in momentul in care pacientul ajunge la spital inconștient, in stare de coma sau o alta stare vegetativa, nu isi mai poate da acordul sau pentru prelevare. Si nici un aparținător nu are sau nu se prezinta la spital unul care sa isi dea acordul.
Timpul curge impotriva pacientului si a calității organelor lui. Din punctul lor de vedere.
Urgenta medicilor este ca organele se deteriorează rapid din momentul morții biologice, adica încetarea tuturor funcțiilor vitale, si organele nu mai pot fi prelevate in stare intacta.
Daca s-a constatat decesul de catre medic, nu se mai poate face nimic cu organele, doar autopsia si îmbălsămarea.
Atunci, un doctor inteligent de-al lor a inventat termenul de „moarte cerebrala” si de acolo a pornit toata nebunia cu prelevarea de organe de la pacienți si acordul prezumat.
Pentru un beneficiu iluzoriu al organelor transplantate, sunt ciopârțiți oameni de vii!
Acordul prezumat este unul din falsele concepte de tip cal troian care au fost introduse unul cate unul in ultimii 50 de ani pentru a distruge drepturile si libertățile omului, cultura umana, traditiile, peste tot pe glob.
Am citit pe multe site-uri si in lume se presează pentru introducerea mortii cerebrale pentru justificarea prelevării de organe. Totul este o mare minciuna. Se schimba definiția vietii pentru acest unic scop – valoarea financiara a organelor umane.
Moartea cerebrala este dificil de dovedit si necesita mai multe teste care consuma timp. Si nu este o stiinta exactă. Nimeni nu are interesul sa faca aceste teste si sa piarda multe organe sanatoase ce pot fi prelevate.
Moartea cerebrala este un alt simptom al dictaturii „științei medicale oficiale”, cum sint si vaccinurile, multe boli psihice inventate si chiar ADHD.
Unde mai punem ca si sistemul national de transplant de organe e profund viciat de coruptie. Numai eu ce am auzit despre piata neagră de organe de la Spitalul Fundeni… Beneficiile transplantului pentru societate in ansamblu sunt total iluzorii. Tot cei cu bani vor beneficia primii de organe.

 

Voi reveni cu scrisoarea de opoziţie faţă de discutatul proiect, adresată Comisiei pentru sănătate şi familie  CAMEREI DEPUTAŢILOR unde proiectul de lege se află pe ordinea de zi.

Sursa: https://solidaritateeuropeana.wordpress.com

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *