Notă: Dragi fraţi şi surori întru Hristos! Informaţiile de mai jos sunt date de o persoană ne-ortodoxă / neîmbisericită, dar care reprezintă un mega om de ştiinţa şi specialist în domeniul său. În alt clip video care se găseşte pe internet, se aduc dovezi ca incidentul de la Cernobil a fost provocat, iar în spatele acestui incident erau aceleaşi puteri antihristice, care astăzi impun o Nouă Ordine Mondială pe pămînt.

Din declaraţiile expuse în clipul de mai jos:

96% de uraniu imbogatit din Rusia este exportat in SUA. Folosirea energiei atomice la nivel mondial reprezinta sub 2% din energia folosita. Exista citeva tari care intr-adevar depind de energia atomica: SUA (10%), Franta (70%), Ucraina, Japonia, Coreea, Rusia partea europeana (40%). Energia atomica joaca un rol de stabilitate economica a acestor tari, iar pe de alta parte acesta e folosita ca o arma nucleara.

SUA folosea metoda prin difuzie pentru imbogatirea uraniului, care nu e rentabila in comparare cu metoda prin centrifugare, dezvoltată în mod secret în URSS. Şi atunci cînd SUA au înţeles că au nevoie de uraniul rusesc, au întreprins eforturi ca să îl deţină. De aceea a şi fost provocat incidentul de la Cernobyl, astfel că URSS a avut de sufierit pierderi imense materiale legate de acest incident, ca apoi să se provoace şi căderea URSS-ului, ca să se semneze îndată un acord prin care 50% din uraniul necesar SUA era preluat de la ruşi, iar restul 50% a fost eliminat datorită acordului de dezarmare.

Un „incident” asemănător celui din Cernobyl a avut loc în 1975 în Leningrad, în urma căruia s-au luat măsuri ca astfel de incidente să nu se mai repete, astfel că la aceste măsuri în decursul perioadei 1975 – 1986 nu s-au mai adăugat altele.

La Cernobyl se ştia că dacă reactorul va fi „otrăvit” cu iod, aceasta poate duce la explozie, ceea ce şi s-a realizat prin intermediul unor angajaţi. Un astfel de incident pe scară şi mai mare a fost plănuit să fie provocat în 1975 la Leningrad, dar nu s-a reuşit.

În 2013 SUA intervine şi explodează Fukushima. Se aduc ca dovezi seismograficile care arată comparativ oscilatiile în caz de explozie nucleară, şi în caz de cutremur natural. Reprezentanţi ai univeristăţii din Köln şi careva cercetători francezi au afirmat că principala scurgere de substanţe radioactive a avut loc la ~120km de ţărm, în ocean, unde exista o corabia americană în acel moment. Situaţia era de aşa natură că la nivel mondial conform unor acorduri, trebuia de redus numărul de reactore nucleare, iar americanii au găsit în acest caz ţap ispăşitor, „oprind” forţat reactoarele japoneze, pentru ca să nu fie închise cele americane.

Acordul de reducere a centralelor atomice a fost extins pînă în 2017, cînd a venit rîndul să-şi închidă din reactoare ori Coreei ori Ucrainei, decizia finală fiind ca Ucraina sa fie cea care să îşi reducă din centralele atomice.