Selectați pagina

Accident nuclear la Zaporozhye – aveti iodura de potasiu?

Accident nuclear la Zaporozhye – aveti iodura de potasiu?

chernobyl-mapPostul RT raporteaza ca la centrala nucleara Zaporozhye din Ucraina, aflata la doar 1,000 km de Bucuresti, a 5-a ca marime din lume si se pare ca 1-a din Europa, ar fi avut loc un accident in urma caruia nivelul radiatiilor este de aproape 17 ori mai ridicat decat cel normal.

Autoritatile ucrainiene neaga, iar rusii sustin ca detin un raport al Serviciului de Stat de Urgenta al Ucrainei, care afirma ca un incident ar fi avut loc Duminica. Reactoarele sunt vechi, folosind tehnologia racirii cu apa, la fel cu cele de la Cernobal, care au deflagrat in 1986.

Nu stiu cat adevar e in raportul acesta, dar sunt dator sa avertizez – ultima data cand un nor radioactiv s-a extins peste Europa originand din Ucraina, a fost un val de tacere ce a durat aproape 2 saptamani. Apoi, cei care stiau cat-de-cat, au inceput sa ia pilule de iodura de potasiu, substanta care satureaza glanda tiroida, nepermitand iodului radioactiv emanat, sa se depoziteze pentru a cauza cancer tiroidian si nu numai, peste ani. In rest, rata cancerului a explodat in zonele adiacente, intre care se numara si Romania si aici vorbesc din ceea ce cunosc.

Nu vreau sa induc panica, dar stiu ce voi face maine pentru familia mea. Farmaciile ar trebui sa detina iodura de potasiu (KI) ca ceva de rutina. Pentru dozaj, intrebati un medic sau farmacista draguta si dornica sa ajute. Poate inca nu este cazul sa il luam, dar macar sa avem KI in casa.

Bunul Dumnezeu sa ne apere si pazeasca!

Sursa: blog-ul lui Eufrosin

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

7 Comentarii

 1. Matei

  Păi cum să înţelegem noi – oficialii ucraineni spun că situaţia e sub control şi nu trebuie să ne facem griji, separatistii pro-ruşi spun că nivelul radiatiilor e de 17 ori mai mare decît norma admisibilă?

  Separatisti prorusi sustin ca incidentul s-a soldat cu scurgeri radioactive, explicand ca situatia a fost generata de incercarea esuata de a inlocui combustibilul nuclear rus cu unul adus din Statele Unite.

  Doamne fereşte să ne trezim peste vre-o săptămînă – două cu un Cernobîl 2…

  Răspuns
  • marele Păcătos

   nu există nici un separatist pro-rus, ăştia sunt fraţii noştri de sânge şi de o credinţă, fiindcă ceilalţi sunt sectari sau papistaşi poleci, care au invadat asupra ocrainei.
   ucraina – ocraina Rusi (marginea Rusiei)
   Igor Strelkov care a întors Crimeea şi a pornit mişcarea Novorossiei în frunte cu Hristos-Dumnezeu, este o personalitate militară rânduit de Dumnezeu, toate faptele vorbesc despre asta.
   în caz că icoana sătănii (televizorul) a reuşit să prostească minţile, categoric trebuie interzisă privirea a tot felul de emisiuni dezinformative şi de zombare.
   referitor la accident, cu vreo 1 lună în urmă am întâlnit prin oraş specialişti care umblau cu contorul lui geiger măsurând nivelul radiaţiei, aşa-că, toate dubiile în privinţa credibilităţii demul le-am omis.
   Doamne ajută.

 2. Matei

  Separatişti, în sens că se delimitează de restul Ucrainei. Cît priveşte ce spui tu, ca cu 1 lună în urmă se făceau măsurări ale radiaţiei, păi… accidentul despre care se vorbeşte în articol e recent, de pe data de 27 decembrie.

  Răspuns
  • marele Păcătos

   aproximativ 1 lună în urmă, la fel ceva se petrecuse la centrala nucleară din Zaporojie

 3. Anatolii

  Marele pacatos, si nici in transnistria nu sunt separatisti? si acolo Smirnov tot a fost o personalitate militară rânduita de Dumnezeu,cu toti banditii lui si cu armata 14 rusa?

  Răspuns
  • marele Păcătos

   Cu Smirnov nu am vorbit şi cele ce s-a făcut în timpul conducerii lui pe mine nu mă priveşte.

   însă cert este un lucru:

   Pământurile noastre când au fost dezbinate şi cucerite – au fost pentru păcatele poporului.
   În ocraina azi merge război Duhovnicesc.

   iadul occidental şi eurosodomit atacă Sfânta Rusie din toate părţile posibile.

   În Transnistria la fel a fost o încercare de subjugare şi de prigonire a vorbitorilor de limbă rusă de pe acel teritoriu la comanda conducerii jidove din Chişinău.

   să nimicească hotarele Rusiei cu toate CSI, apoi să atace direct Rusia, cu război de cucerire.
   Cu toate că mai toată Moldova au fost spălată pe creier de către viclenii spurcaţi din massmedia, cu toate că o parte mare din rudele mele au luptat în Transnistria de partea RM, însă personal îi consider Eroi pe acei ce s-au opus şarpilor de la Chişinău.

   Ce vedem azi?
   în ţară la noi s-au aprobat felurite acte legislative care prigoneşte Sfânta Biserică!
   Toţi Sfinţii au zis, conducerea poate fi de la diavol, dar să te rogi se poate, dar dacă prigoneşte Sfânta Biserica – cei ce se roagă pentru dânşii sunt ai sătănii!

   Dumnezeu oricum ne guvernează pe toţi, şi pe motiv că astăzi merge război duhovnicesc, noi trebuie să ne hotărâm de partea cui suntem, a iadului sau a Puterilor Cereşti?!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *