Până in 15 mai am fost în arest la domiciliu ca să combatem boala.

Iată care era bilanțul cazurilor grave de covid, după lunile în care guvernul ne-a călcat în picioare libertatea ca să ne scape de boală.

Pe 15 mai erau 219 cazuri la ATI. Aceasta, raportat la numărul cazurilor active (care atunci erau 6011) insemna cam 4,5% din cazuri.

Acum, pe 25 iulie, dupa două luni și zece zile de „dezmăț” în libertate, aspru criticat de autorități și presa cumpărată de ei, sunt 315 cazuri la ATI.

Asta, raportat la numărul cazurilor active, care acum sunt 16230, înseamnă cam 1,8% din totalul cazurilor.

Acum să privim la decedați. Aici să ne facem că ignorăm felul în care au fost contabilizați morții ca să fie speriată lumea.

In cele două luni in care in viețile ne au fost distruse de guvern ca să nu facem gripă, guvernul a atribuit covidului un număr de 1056 de decese.

Asta, raportat la numărul de cazuri de atunci, arăta, dacă, repet, ignorăm manipularea guvernamentală cu oameni morți de covid si având la comorbidități cancere terminale, că aveam o mortalitate de cam vreo 6%.

In cele două luni și 10 zile în care guvernul si presa cumpărată de el ne-au tot acuzat de iresponsabilitate criminală, numărul morților atribuiți covid (deși unii dintre ei au murit chiar și in accidente de mașină) este de 1105.

Raportat la numărul total de cazuri, mortalitatea atribuită covid a coborât la vreo 4%.

Cu alte cuvinte, arestul la domiciliu si toate abuzurile la care am fost supuși de către autorități indică o eficiență 0 raportată la pretext: combaterea covidului.

Și nu am socotit pe cei morți pentru că dictatura sanitară a fost ocupată cu covidul și nu de ceilalți bolnavi, pe cei cu viețile distruse de șomaj, pe cei cu psihicul afectat pentru că niște psihopați și ticăloși au aplicat un tratament abuziv României ca să o scape de gripă.

Si care acum ne amenință iar cu dictatura.

Autor: Bogdan Alexandru Duca, profilul său de socializare