Selectați pagina

A treia ţară, după Statele Unite ale Americii şi Elveţia anunţă oficial că va implanta cipul subcutanat de la 1 ianuarie 2019

A treia ţară, după Statele Unite ale Americii şi Elveţia anunţă oficial că va implanta cipul subcutanat de la 1 ianuarie 2019

De la 1 ianuarie 2019, se va implanta cipul subcutanat! A treia ţară, după Statele Unite ale Americii şi Elveţia, care anunţă oficial.

De la 1 ianuarie 2019, românilor li se va implanta cipul subcutanat, iar copiii vor fi primii vizați! Asta li se va întâmpla românilor din Italia,  a treia ţară, după Statele Unite ale Americii şi Elveţia, care anunţă oficial că, începând din anul 2019, nou-născuţilor li se vor monta microcipuri subcutanate.

“Micro-chip subcutanat obligatoriu, in circa doi ani o sa il aiba toata populația Italiei. Pentru inceput vor fi nou-nascutii, dupa care, intr-un an, masura se va aplica tuturor”, a declarat primul-ministru italian Matteo Renzi.

Microciparea ar putea sa ii afecteze si pe romanii din Italia, peste un milion la numar, care trebuie sa decidă dacă vor fi de acord sau nu cu măsura guvernamentala.Sancţiunile prevăzute în acest moment pentru cine refuză implantarea microcipului presupun, în primă fază, amendă de 3000 de euro sau închisoare până la şase luni.

https://www.stiri-extreme.ro

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. alla

    nu este adevarat, informatia e inca din2015.

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *