Selectați pagina

A luat o pastila și a devenit homosexual

A luat o pastila și a devenit homosexual

În anul 2011, o curte din Nantes, i-a oferit cîştig de cauza şi i-a acceptat daune morale de 100.000 de lire sterline.

Un bărbat căsătorit din Franţa pretinde că s-a transformat într-un homosexual dependent de sex după ce a luat medicamente pentru tratarea Parkinson, potrivit Stirileprotv.md.

Compania farmaceutica GlaxoSmithKline a fost obligată să-i plăteasca despăgubiri de 166.000 de lire sterline lui Didier Jambart, după ce acesta s-a “transformat” în homosexual.

Barbatul de 52 de ani a spus ca personalitatea lui s-a transformat în compulsivă, a devenit dependent de sex, a început să se îmbrace în haine de femei şi să se expună pe internet.

În plus, bărbatul, a fost violat la întîlnirile periculoase cu indivizi necunoscuţi la care a început sa meargă. De asemenea, a încercat să se sinucidă de trei ori, a spus acesta.

Acum un an şi jumatate, o curte din Nantes, i-a oferit cîştig de cauza şi i-a acceptat daune morale de 100.000 de lire sterline.

Dupa ce am luat medicamentele prima data, eram plin de energie. Ma trezeam la patru dimineata si alergam zece kilometri şi jumătate. Am început să caut bărbaţi pentru sex şi să ma expun pe internet. Cei de lîngă mine pur şi simplu nu întelegeau ce se întîmplă. Numai în 2006 am descoperit ce se întîmplă, dupa ce am accesat un site canadian. Nu am fost avertizat în legătura cu efectele secundare, chiar daca ele au aparut în 2006, semn că producătorii ştiau despre riscuri cu mult înante“, a declarat bărbatul în faţa judecătorilor.

ReQuip, comercializat si sub numele de Ropinirole, este prescris de medici pentru a controla nivelul de dopamina din creierul bolnavilor de Parkinson – o afectiune a sistemului nervos care afecteaza muschii, functia locomotora si echilibrul.

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке