Selectați pagina

A fost suficientă o criză artificială și omenirea s-a predat pe loc

A fost suficientă o criză artificială și omenirea s-a predat pe loc

,,ŞI S-AU ÎNCHINAT BALAURULUI, FIINDCĂ I-A DAT FIAREI STĂPÂNIREA… ” (Apoc. 13, 4).

La instituțiile publice din București au fost instalate camere pentru monitorizare cu termoscanare și recunoaștere facială. Pentru angajați și vizitatori deopotrivă. Imaginea celui care trece prin dreptul lor la intrarea in clădirea respectivă apare pe două monitoare simultan.

Pe un monitor se vede silueta persoanei ca „harta termică”, reprezentată in culori care marchează temperatura omului dimpreună cu datele/parametrii inregistrați și afișați pe ecran.

Pe al doilea monitor, cel pentru recunoaștere facială se vede persoana respectivă, pe figura căreia, in timp ce ce se deplasează, un „colimator” se mișcă automat odată ea, inregistrând intr-un sever prin wi-fi, odată cu „topografia” facială a persoanei și celelate date care țin de identitatea ei, ca sex, inălțime, configurație corporală, data și ora inregistrării, etc…

Care e relevanța acestor date in „lupta cu covidul”? Zero.

80% dintre presupușii infestați sunt asimptomatici. Atunci ce măsoară „termoscanerele”? Ce inregistrează serverele? In niciun caz nu e vorba de „triaj epidemiologic”.

Ce spuneați? Că nu suntem in plin proces de instalare a distopiei digitale? A tiraniei Inteligenței Artificiale? Acesta e doar pasul intermediar până la forțarea cipării a fiecărui om de pe planeta Pământ și infrângerea voinței individului.

Cum nu mai poți acum intra in nicio unitate publică (instituție de stat sau firmă privată) fără să fii scanat sau nu iți mai poți continua studiile sau să-ți dai copiii la școală fără să fii „termometrizat” și datele inmagazinate in marea bază de date, cum nu mai poți merge la serviciu sau să ai acces la procurarea hranei fără a ți se asocia un „eu digital”, așa de acum incolo existența iți va fi condiționată de acceptarea „mașinii”..

A fost suficientă o criză artificială și omenirea s-a predat pe loc. A fost de ajuns o sperietură „de moarte” și am fost gata să renunțăm la eul nostru. Deschiderea odată făcută delirul distopic va accelera cum incă nu ne putem imagina.

Astăzi ni s-a vândut covidul și noi le-am dat la schimb fără nicio ezitare sau impotrivire odată cu libertatea și identitatea personală.

Practic incetăm să existăm ca indivizi, ca oameni…

Suntem morți dar incă nu știm…

Autor: Petre Caluian

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.