Selectați pagina

A apărut un nou „joc” pe internet: Copiii sunt îndemnați să fugă de acasă

A apărut un nou „joc” pe internet: Copiii sunt îndemnați să fugă de acasă

Un nou „joc” bolnav a apărut pe internet. O provocare de pe Facebook îi îndeamnă pe adolescenţi să lipsească de acasă pentru două zile.

Mai mulţi copii din Marea Britanie iau parte la un “joc” numit “Provocarea de 48 de ore”. Ei sunt îndemnaţi să fugă de acasă şi să nu-şi contacteze familia sau cunoscuţii, ca după două zile să reapară brusc în casele lor, potrivit dailymail.co.uk, citat de today.md.

Participanţii primesc un scor mai mare pentru fiecare menţiune pe care o au pe reţeaua social media. Asta înseamnă că pentru fiecare strigăt de disperare al unui părinte, copilul este “recompensat”.

Acest “joc” bolnav vine după ce o fetiţă de 13 ani a dispărut anul trecut. Ea a participat la o altă provocare numită “Jocul celor 72”, care presupunea să fugi de acasă preţ de 72 de ore.

O mamă a unui copil care a participat la “Provocarea de 48 de ore” a declarat: “Această competiţie este bolnavă. Anxietatea pe care o produce familiei este de nedescris. Am fost îngrozită că fiul meu va fi violat, mort sau vândut”.

Autorităţile din Marea Britanie sunt în alertă. Părinţii din toată lumea trebuie să fie vigilenţi, pentru că un asemenea eveniment poate lua amploare.

Anul acesta, mai mulți copii au murit jucând „Balena Albastră”.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Urmăritori / Pingbacks

  1. A apărut un nou „joc” pe internet: Copiii sunt îndemnați să fugă de acasă | ortodoxiadreaptacredinta - […] Un nou „joc” bolnav a apărut pe internet. O provocare de pe Facebook îi îndeamnă pe adolescenţi să lipsească…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *