Selectați pagina

7 alimente fabricate in China ce trebuiesc evitate (sunt umplute cu material plastic și pot cauza cancer)

7 alimente fabricate in China ce trebuiesc evitate (sunt umplute cu material plastic și pot cauza cancer)

In zilele noastre, tot mai mulți oameni devin conștienți de faptul că multe dintre alimentele pe care le consuma zilnic au fost importate din China.

Cu toate acestea, acest lucru mă face să mă întreb: de ce se importa atunci când avem atât de mult teren agricol?

Acestea trebuie să aiba prețuri ieftine, care este motivul pentru care consumați alimente nocive importate în loc să consumati alimentele proprii!

Acestea sunt cele mai periculoase alimente importate din China ce se consuma zilnic:

Suc de mere

China este bine cunoscută in utilizarea pesticidelor periculoase în producția de alimente, inclusiv a pesticidelor interzise. De asemenea, aproape 50% din toate tipurile de suc de mere vândute în Statele Unite sunt importate din China.

Sarea industriala

Chinezii folosesc adesea de sare produsă în scopuri industriale ca sare de masă, astfel încât există șanse mari ca cea pe care o consumam sa fie sare industriala, ceea ce poate duce la un accident vascular cerebral ridicat si riscul unui atac de cord, tensiune arterială ridicată și hipertensiune arterială.

Codul de pește

Jumatate din Cod american este importat din China și probabil ai auzit deja despre poluarea apei și problema hrănirii acestui pește în China.

Puiul

China are de multe ori probleme cu gripa aviara si alte boli alimentare, iar în 2013, Departamentul Agriculturii din SUA a aprobat vânzarea de carne de pui din China în America. Cu toate acestea, cercetările au arătat de asemenea, că puii sunt hrăniti și ținuti în condiții dezastruoase.

Usturoiul Chinez

31% din usturoiul folosit este importat din China și chinezii folosesc tone de pesticide dăunătoare în producerea acestor alimente, în special bromura de metil.

Tilapia de pește

Mai mult decât atât 80% din tilapia vânduta în Statele Unite este de asemenea din China. Peștele tilapia este un alimentator de fund, ceea ce înseamnă că am consuma tot ce se poate găsi. Cu toate acestea, dacă luăm în considerare poluarea apei, putem afirma că consumul de nimic ridicat în apă ar fi nu doar nesigur, dar extrem de periculos.

Orezul plastificat

S-a raportat de asemenea că China produce de asemenea orez fals din plastic. Acest orez este fabricat din rășină și cartofi raman tari dupa ce sunt fierte.

Noi credem că aceste fapte de mai sus v-a făcut cu siguranță sa credeți că este întotdeauna mai bine să rămâneti pe partea de siguranță și să cumparati și consumati alimente locale, ecologice.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii