Selectați pagina

61 de bunuri, proprietate publică a statului, au fost scoase pentru privatizare

61 de bunuri, proprietate publică a statului, au fost scoase pentru privatizare

Runda de privatizare este valabilă din data de 27 octombrie, fiind organizată de Agenția Proprietății Publice, informează bizlaw.md

Licitație cu strigare pentru privatizarea a 29 bunuri, inclusiv a 9 întreprinderi de stat, 19 complexe de bunuri imobile și 1 obiect nefinalizat, va avea loc în data de 22 noiembrie. Termenul limită de depunere a cererilor de participare la licitație este 21 noiembrie.

La fel, Agenția Proprietății Publice anunță organizarea unui concurs comercial, pentru privatizarea a 12 întreprinderi de stat, complexe patrimoniale unice. Termenul limită de depunere a ofertelor de participare la concursuri este 1 decembrie.

Pentru privatizarea a trei bunuri, inclusiv 2 cinematografe și un complex patrimonial unic, va fi organizat un concurs investițional. Termenul limită de depunere a ofertelor de participare la concursuri este 15 decembrie.

Pe piața reglementată, Bursa de Valori, va fi organizată licitația cu strigare, pentru vânzarea a 17 pachete de acțiuni proprietate publică de stat.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *