În timp ce sute de mii de români au devenit șomeri din cauza măsurilor dezastruoase impuse de stat, Guvernul Orban alocă 40 milioane de Euro pentru continuarea show-ului C0VID-19 de pe canalele oficiale de Fake News, până pe 31 august, așa cum aflăm de pe Pagina de Media.

Când faci un sitcom ai nevoie de regizori, scenariști, actori, figuranți, aplaudaci, bocitoare, costume, decoruri etc. Toate astea înghit bani așa că guvernul oferă 40 milioane de euro pentru sitcom în timp ce poporul poate să mănânce cozonac muiat în știrile sponsorizate de la TV.

De unde are guvernul acastă sumă? Pe 20 martie, Comisia Europeană a direcționat către România 1 MILIARD DE EURO pentru “criza” de coronavirus cu toate că România nu se confrunta nici în martie și nu se confruntă nici acum cu o situație pandemică, nici măcar în statisticile oficiale bazate pe cifre false.

Comisia Europeană, tovarășă bună cu OMS care este finanțată de mamuții industriei farmaceutice, are buzunarul gros așa că a avut de unde să dea banii de mită pentru sponsorizarea pandemiei de înșelătorie.

De ce?

Pe 7 aprilie 2020, Klaus Iohannis și suita sa de valeți din Administrația Prezidențială au facilitat semnarea acordului bianual de cooperare a României cu OMS, acord semnat de Nelu Tătaru.
Din comunicatul de presă al Ministerului Sănătății, suntem informați succint că: “Documentul […] vizează îmbunătățirea accesului la medicamente esențiale, vaaccinuri, diagnostice și dispozitive pentru asistența medicală primară, pregătirea pentru urgențe medicale și răspunsul la aceste urgențe, promovarea cadrelor sănătoase și a politicilor de sănătate în toate domeniile.”

Dacă stiudiem în detaliu anexa atașată la acest acord, anexă care a rămas neschimbată din 2019, aflăm că statul a primit directive clare să ne vaccineze obligatoriu.

Fără să-și sacrifice populația cu vaccinuri nesigure, nicio țară nu primește bani doar pe ochi frumoși. Miliardul este mita primită de interlopii din fruntea țării să-i păcălească pe românii să ceară disperați vaccinuri și să aibă Big Pharma cui să i le vândă, în curând. Criza mediatică de coronavirus trebuie să-și atingă scopul: o mulțime isterizată de frica unei pandemii inventate, cerând vaccinul salvator.

Cei care au de pus în scenă toată piesa C0VID-19 și vaccinarea – adică ambasadorii industriei farmaceutice, massmedia, influencerii, bloggerii, agențiile de PR, copywriterii, art directorii și alte personaje sinistre care participă la show-ul din România, înghit mult capital. Așa că, cineva trebuie să le umple buzunarele iar banii trebuie să-i primească și ei înainte de show, așa cum îi primesc și lucrătoarele sexuale (ca să fim politically corecți).

Președintele și servitorii săi principali și-au luat deja partea.

Acum, din miliardul de Euro, se-aruncă 40 de milioane de zgârciuri și la executanți. Mulți dintre ei au prestat pentru banii ăștia, odată cu protestele din 15-17 mai când și-au dat sufletul să denigreze și să distorsioneze mesajele oamenilor prezenți în Piața Victoriei.

Medicii trebuie să facă acte false, la comandă, în continuare iar șpagă nu mai au de unde lua “săracii” că li s-a dat ordin să refuze pacienții cu probleme reale, pe motiv de pseudopandemie.

Influencerii trebuie să fluture statistici din burtă și să nască materiale motivaționale de impresionat instabilii emoțional. Massmedia trebuie să împrăștie panică în continuare, să inventeze știri și să facă reportaje fictive despre “dezastrul” coronavirusului. Nu “muncește” nimeni pe gratis.

Așadar, din miliardul de Euro de la Big Pharma, 40 de milioane merg la răspândacii interlopilor din fruntea țării. Răspândaci care au misiunea de a continua să spele creierele românilor care au #STATÎNCASĂ, poartă măști, acceptă să fie tratați ca niște conserve la intrarea și ieșirea din magazine și cer vaccinuri pentru un virus pe care nu-l găsim decât în statistici imaginare sau în știrile celor care-și așteaptă acum ciolanul.

În ce context Guvernul oferă mită pentru pandemia de isterie mediatică?

Majoritatea românilor au ajuns la un trai extrem de precar, au rămas fără joburi, sunt bombardați de minciuni și panică pe toate posturile TV și publicațiile online. Românii mai au un pic și se spală pe mâini cu săpun de rufe, în timp ce Guvernul învârte cu milioanele de euro ca să-i ia la mișto în continuare. Probabil că o parte din sumă e luată chiar din buzunarul contribuabililor și din donațiile venite de la martorii lui COVID.

Măcar de-ar cere românul 2000 de Euro de căciulă din miliardul ăla dar, există mari șanse să nu ia banii ăștia decât dacă are vreo rudă pe care s-o declare moartă de coronavirus ca să se mai umfle numărul victimelor.

Surse: Pagina de Media, Wall-Street, Digi24, WHO, Ministerul Sănătății, RomâniaTV.

Autor: https://frontulcivicunit.com/2020/06/13/40-de-milioane-de-euro-pentru-presa-massmedia-centrala-spaga-aprobata-de-guvernul-orban-pentru-continuarea-campaniei-oficiale-de-fake-news/