Selectați pagina

40.000 de români sunt înscrişi în lojile masonice, iar România e fruntașă la numărul de masoni

40.000 de români sunt înscrişi în lojile masonice, iar România e fruntașă la numărul de masoni

Directorul editorial al României Libere, jurnalistul Sabin Orcan, a discutat cu regizorul Bobby Păunescu despre masonerie, în cadrul unei emisiuni X-press, de pe postul B1 TV.

Numele lui Bobby Păunescu este asociat cu noul val din cinematografia românească. Noi pregătim un nou tip de televiziune. Am decis să abordăm un subiect despre care nu vorbește nimeni în televiziune. Lumea se teme să discute despre lucruri ascunse, precum Masoneria. România este fruntașă, avem aproape 40.000 de români înscriși, pe locul doi în Europa”, a spus jurnalistul Sabin Orcan.

La rândul său, Bobby Păunescu a afirmat că masoneria a făcut „foarte multe lucruri bune de-a lungul istoriei, în România, în special în domeniul cultural”.

În replică, jurnalistul Sabin Orcan a precizat că printre masoni sunt „și personaje care n-au ce căuta din punct de vedere intelectual, cât și moral”. El a dat exemplu patronului de la Bragadiru, dl. Florea.

Domnul Vanghele era, la un moment dat, numit ca un personaj din masonerie. Se intră în funcție de câți bani dai sau în funcție de merite?

Sabin Orcan a citat un alineat din Constituție, în care scrie că asociațiile cu caracter secret sunt interzise „întrucât se poate crea o structură de putere paralelă”. „Masoneria nu mai e atât de secretă, aparent. Întrebarea e: masoneria e cea care are site, care apare la televizor sau există și o alta, care e ferită de public?”.

Stelian Nistor, fost actor, a ajuns nr. 2 în masoneria românească, prin asocieri cu ofițeri din SRI”, a spus Sabin Orcan.

Fostul ofițer SRI Daniel Florea s-a alăturat discuției. Întrebat dacă SRI monitorizează activitatea masoneriei, el a răspuns:

De când a venit Coldea la conducerea SRI, ușor-ușor, din 2007, a dispărut interesul SRI pentru masonerie, din interesul lui Coldea de a promova acolo ofițeri cu răspundere. Comandanți mari au fost membri. Nu e o acuzație, e o realitate. Am găsit și pe Google liste cu cadre, judecători. Eu sunt plecat de trei ani din SRI. Poate acum e de interes. La un moment dat, se vehicula și că dl. Hellvig ar face parte din masonerie. În SRI, sunt obligați să scrie dacă sunt asociați unor organizații secrete”, a spus Daniel Florea.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

 1. Ion Nistor

  Povestea cu masoneria in Romania este floare la ureche. In afara de cativa directori de spitale, guvernatorul BNR si inca 2,3 persoane restul sunt apa de ploaie. Securisti de pe vremuri reciclati in mari masoni in clubulete si ONG-uri nerecunoscute de nimeni.

  In Romania organizatii masonice recunoscute oficial de globalisti, si din America sunt Rotary Club, Lions Club. Iar ,,marea loja nationala,, a Romaniei are o gramada de persoanje care nu au intrare nicaieri in lume.

  in Lions Club si in Rotary international intra foarte multi politicieni, ministri, directori de spitale, poate chiar si din serviciile secrete, oameni influenti, insa nu toti au intrare sau cautare pe plan mondial.

  Masoneria vrea depopularea Romaniei, iar cei de pe partea medicala contribuie din plin. Avorturi, vaccinuri de sterilizare si imbolnavire, medicamente sintetice de 2 bani, o mafie economica evidenta.

  In Romania ,,Streinu Cercel,, este unul dintre cei mai diabolici, care primeste bani din America cu milioanele ca sa bage vaccinuri in Romania. Iar restul se inchina la el, merg cu ,,sarut mana,, Partea medicala este cea mai importanta pentru ca produce cei mai multi bani. Mai multi decat produce comertul cu Petrol !!

  In Republica Moldova este cam la fel si in Ucraina, ca si in Romania si Ungaria, in foarte multe privinte. Dar difera de la caz la caz.

  Răspuns
 2. Ion Nistor

  Bobby Paunescu este un om de afaceri care detine niste televiziuni. Nu vad de ce acest personaj ar fi diabolic, dar este un ,,pitic,, in asazisa ,,masonerie,, din Romania. Cei care sunt in TOP 300 capital in Romania nu neaparat sunt si influenti, iar in America e si mai important: toti din TOP 300 capital nici macar nu sunt TOP 300 mondial reali, ci doar marionetele, papusile care sunt aruncate in fata si isi declara averea public. Cei din umbra sunt de fapt cei care conduc si pe Soros si pe Bill Gates, si pe Warren Buffet, si pe Trump, si pe Obama, si pe Clinton si pe restul.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *