Selectați pagina

2 februarie 2014 – Francezii și europenii se mobilizează pentru familie

2 februarie 2014 – Francezii și europenii se mobilizează pentru familie

Proiectul de lege «Familia», conceperea copiilor fără implicarea unui tată (procrearea asistată medical pentru cupluri formate din femei), mame surogat, răspândirea ideologiei genului în școli, reducerea concediului parental, fiscalitatea acționând împotriva familiei (desființarea impozitării conjugale – mai avantajoasă decât impozitarea individuală, scăderea coeficientului familial…): a venit vremea să punem capăt tuturor acestor proiecte LGBT (Lesbiene, Gay, Bisexuali, Transsexuali) și anti-familie pe care le pregătește guvernul în fuleul legii Taubira (căsătorie și adopție pentru cupluri formate din persoane de același sex), a cărei abrogare (fără posibilitatea acțiunii retroactive) este cerută de organizația La Manif Pour Tous.

manifDupă manifestațiile naționale din 2013 (13 ianuarie, 24 martie și 26 mai), La Manif Pour Tous îi invită pe toți cetățenii să revină la Paris duminică, 2 februarie 2014, pentru a apăra familia, care astăzi este atacată. «Ne-am luat angajamentul să nu cedăm sub nicio formă. Ne ținem de cuvânt, ieșind în stradă pe 2 februarie», subliniază Albéric Dumont, student și Coordonator General al organizației La Manif Pour Tous. «Simpatizanții noștri așteaptă cu nerăbdare această manifestație. Echipele locale se află în acest moment în plină organizare a logisticii, trenuri speciale și sute de autocare fiind disponibile pentru a permite unui număr cât mai mare de cetățeni să fie prezenți și să apere familiile și copiii», a adăugat Dumont.

Înmulțirea atacurilor împotriva familiei slăbește și mai mult coeziunea națională. De aceea a sosit vremea să tragem semnalul de alarmă. «În pericol de a fi în stradă, însă deja în stradă! Este nevoie urgentă de mobilizare», ne atenționează Camel Bechikh, purtătorul de cuvânt al organizației La Manif Pour Tous și al asociației Fils de France (Fiii Franței), implicat de luni de zile în activitatea de teren, în cartiere. De aceea, La Manif Pour Tous îi cheamă pe toți cetățenii să reacționeze în masă, cu determinare și într-o manieră pașnică, în concordanță cu toate manifestațiile sale precedente.

Iar această nouă zi de mobilizare nu va fi numai națională, ci va depăși granițele. «Toate aceste proiecte LGBT și anti-familie au prins contur în Franța, însă și la nivelul Uniunii Europene. În consecință, pentru a construi o opoziție eficientă, trebuie să acționăm în acord cu celelalte state membre. De aceea, manifestațiile vor fi organizate simultan și în alte capitale europene: Bruxelles, Madrid, acum și Roma…și alte țări ne vor urma», declară cu bucurie doamna Ludovine de la Rochère, Președinte al organizației La Manif Pour Tous.

Aceste manifestații vor avea loc cu două zile înainte de votul Parlamentului European în ceea ce privește platforma LGBT (Lesbiene, Gays, Bisexuali și Transsexuali), care prezintă viitoarele revendicări (raportul Lunacek) ale acestui grup de presiune ultraminoritar. «Am demonstrat, odată cu respingerea de către Parlamentul European a Raportului Estrela, că putem câștiga. Vom învinge!» a adăugat doamna Ludovine de la Rochère.

Este prea mult! Ajunge! Mobilizare generală împotriva proiectelor LGBT și anti-familie. Fiecare voce contează în lupta pentru apărarea familiei! Informații pe www.lamanifpourtous.fr

Ne găsiți aici:

• www.lamanifpourtous.fr
https://twitter.com/LaManifPourTous
https://www.facebook.com/LaManifPourTous

Sursa: ȘtiripentruViață.ro

2 Comentarii

 1. Matei

  Cea mai mare bubă a mea cu Uniunea Europeană este legată de stomac, adica de piinea cea de toate zilele. Adică la Cluj nu mai e voie să vinzi leuşteanul din grădină la colţ de stradă, că vin jandarmii şi te arestează ca pe Bombo, dar să vinzi în hipermarşeuri pătrunjel din ăla fals care creşte cât bambusu’ este perfect OK. Roşiile româneşti au ajuns o raritate, în schimb seminţele tomatelor olandeze încolţesc vesele dacă le ţii mai mult de trei săptămâni, iar ardeii turceşti se păstrează fără probleme în frigider un anotimp întreg. Castraveţii nu ajung pe rafturi dacă nu sunt de calibrul potrivit pentru a satisface o dinozauriţă foarte excitată, iar cârnaţii de casă, slana şi laboşu’ nu se mai pot vinde la piaţă dacă nu eşti producător cu abator şi punct de vânzare cu răcire prin frig. Mai nou, au reuşit să ucidă şi bălţata românească, pentru că laptele ei nu este conform, aşa că după două mii de ani de crescut Joiane de-ale noastre trebuie să trecem pe vacă din aia olandeză Holsten (sau Holstein nefiltrată, cum i-o zâce). Pălincă curată ghe prună? Neneneeee, ia şi bé un whiskey tradiţional austriac de tri ori mai scump şi de patru ori mai prost.
  Mesajul este clar: ţărani, asociaţi-vă şi treceţi la agricultură industrială şi hrăniţi-ne cu chimicale, sau emigraţi într-o zonă de conflict!
  Citeam undeva că prin Cehia (sau Polonia, parcă; nu mai ştiu, oricum, tăt un drac, nu e nici o diferenţă între ele), după aderare, s-or băgat nişte norme din alea draconice, de i-or omorât pe toţi micii producători. Şi or luat vreo patru sute de pitbuli (“inspectori sanitari”), i-or îmbrăcat în uniforme şi i-or asmuţit pe pieţe, unde au turnat purcoi de amenzi pe negustori (ba chiar au şi muşcat o bătrânică de varice).
  La un moment dat, ajung la un vânzător de telemea, un fel de Ciobanul Ghiţă (Pastýř Jiři), care vindea caşurile şi brânzeturile lui aşa cum se făcea de 2000 de ani fără să se streseze prea tare cu noile norme, pentru că până atunci nu murise nimeni în Cehia de la brânză.
  – Ha! Amendă! au sărit fericiţi inspectorii pitbuli când l-au văzut. Conform regulamentului nr. 40/2003, brânza trebuie ambalată individual, nu păstrată în putină din asta cu saramură; nu ai voie să oferi caşcaval la degustare, conform legii 412/2005, şi musai să ai cu tine avizele de însoţire a mărfii (directiva UE 52/2004), certificatul de producător agricol (conform Ordonanţei de Urgenţă 19/2002), paşaportul, biletul de învoire de la veterinar, ITP-ul, cerftificatul de naştere al copilului, talonul maşinii, asigurarea medicală la ING. Pastýř Jiři, ai dat de belea! Conform regulamentelor UE, te paşte puşcăria şi confiscarea averii! Eşti un pericol pentru cetăţeni, nu aşa se vând alimentele pentru oameni!
  – Bă, sunteţi proşti? Voi nu vedeţi că io vând brânză pentru pisici?
  – Brânză pentru pisici.?
  Se uită inspectorii, şi cât pe ce să leşine: Pastýř Jiři avea, într-adevăr, pus la tarabă un anunţ mare: brânză pentru pisici.
  – Mno, zice Pastýř Jiři, aveţi regulamente, directive şi ordonanţe de urgenţă şi pentru brânza de pisici? Aveţi, sau nu? Că dacă nu. valea !
  N-aveau. Inspectorii stau un pic, se gândesc.
  – Pastýř Jiři, dar dacă oamenii care cumpără brânză ta pentru pisici o mănâncă ei.?
  Pastýř Jiři se uită la ei ca Cehul la Silvanie:
  – Ghinion.

  Răspuns
 2. Ala

  E unul din cele mai bune comentarii citite in ultima vreme (cu exceptia celor de importanta duhovniceasca)

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке