Selectați pagina

1918 Gripa spaniola a fost cauzata de VACCINURI

1918 Gripa spaniola a fost cauzata de VACCINURI

Asta se intampla cand poporul are incredere deplina in guverne si sistemele medicale masonice. Eradicarea unor mari grupuri de oameni!!!

La putin timp primul razboi mondial, companiile de vaccinuri au ramas cu un exces de vaccinuri ( intentionate in a trata soldatii spanioli pentru febra galbena) ca rezultat a duratei scurte a razboiului.

S-a pornit trambitarea unei campanii uriase de vaccinare a populatiei impotriva “bolilor straine” cu care ar fi venit soldatii de pe front. Vaccinurile care au fost administrate  majoritatii, i-a imbolnavit pe oameni extrem de tare cu febra mare, epuizare extrema, slabiciune, urticarii, probleme intestinale cu simptome ca la tifos, acestea fiind doar cateva dintre simptome.

Pentru a trata toate aceste simptome, companiile farmaceutice au elaborat vaccinuri mai puternice si medicamente, acest fenomen a creat o imbolnavire mai mare la oameni, ceea ce a cauzat o epidemie uriasa la nivel national, pe care guvernul a fost fortat sa o numeasca “gripa spaniola”.

Sursa: http://yournewswire.com/1918-spanish-flu-was-caused-by-vaccinations-shocking-report/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке